Island
Island
vs
Danmark
Danmark
11. Oct 2020
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Island v Danmark Live Streaming: Se Landskampen Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen11. October 2020

Se landskampen mellem Island og Danmark online! Søndag aften spiller det danske A-landshold imod vores nordiske brødre fra Island, og hele landskampen kan live streames online.

Danmark står med gode muligheder for at vinde udekampen imod Island i UEFA Nations League. Udover, at vi har et stærkere spillermateriale, så bør optakten også klart være til Danmarks fordel, hvilket vi kommer nærmere ind på.

Kasper Hjulmand er stadig i gang med at opbygge sit landshold, så der er ikke noget at sige til, at holdet ikke toppræsterer for tiden.

Flere af vores profiler har brugt mere tid på bænken end på banen, hvorfor der skal bankes noget rust af.

Når alt kommer til alt, så er Danmark nok favoritter til at vinde kampen på Island.

Danmark har haft den bedste optakt til landskampen

Danmark og Island spiller hele tre landskampe i denne pause. Mens Danmark er startet med en overkommelig hjemmekamp imod Færøerne i en landskamp uden point på spil, så har Island spillet en meget vigtig EM-kvalkamp imod Rumænien.

Mens Danmarks kamp imod Færøerne næppe går over i historien som særligt spændende, så stod der meget på spil for Island.

Derudover har Kasper Hjulmand også haft rig lejlighed til at spare nogle af de spillere, som har mange kampe i benene.

Vi har som bekendt allerede kvalificeret os til den kommende EM-slutrunde, hvor vi efter planen skal spille alle tre gruppekampe hjemme i København.

Island har meget rutine

Det islandske fodboldlandshold fik et stort gennembrud, da de først kvalificerede sig, og siden spillede flot til EM i 2016.

De red efterfølgende videre på bølgen, da de formåede at kvalificere sig til VM-slutrunden i 2018, og man kan sagtens kalde holdet for det stærkeste islandske landshold nogensinde.

Faktisk har Island et af de mest rutinerede landshold i Europa, da de selvfølgelig ikke har de bedste alternativer.

Spillere som Aron Gunnarson, Ragnar Sigurdsson, Gylfi Sigurdsson og Hannes Halldorsson har dannet stammen på holdet, men de nærmer sig karrierens efterår, og det bliver spændende om den kommende generation kan løfte arven.

Unge spillere som Mikael Anderson og Jon Dagur Thorsteinsson, som optræder i hhv. FC Midtjylland og AGF, er nogle af dem, der skal bide sig fast på fremtidens islandske landshold.

Se landskampen mellem Island og Danmark direkte med online live streaming!

Hvornår kan man live streame landskampen Island – Danmark?

Island – Danmark kan live streames søndag den 11. oktober kl. 20.45.

Hvad bliver Island – Danmark?

Danmark er favoritter til at vinde kampen, men det kan sagtens blive tæt. Selvom der står point på spil, så har Island spillet en endnu vigtigere kamp for kun tre dage siden.

Vi tror på 2-1 til Danmark.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Island v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her