Irland
Irland
vs
Danmark
Danmark
13. Oct 2018
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Irland - Danmark Live Streaming: Live Stream Landskamp!

Torsten Hansen

Torsten Hansen13. October 2018

Irland – Danmark live streaming

Når Danmark og Irland mødes i Nations League lørdag aften, så kan du naturligvis live streame kampen onlnie. Der venter en relativt svær opgave for det danske landshold, og hvis du ikke skal til irland for at se fodbold, så kan du live streame landskampen online.

Danmark og Irland støder sammen i UEFA Nations League, hvor der i bedste fald står en plads til EM 2020 på spil. Danmark og Irland er i gruppe med Wales, og det bedste af de tre hold går videre til den anden runde af Nations League.

Hvis vi vinder over Irland, så skal meget gå galt, hvis ikke vi skal ende på førstepladsen i gruppen. Skulle det ske, så skal vi møde tre andre gruppevindere fra den samme division i nogle afgørende kampe i marts 2020, hvor der spilles om EM-pladser.

Live stream landskampen Irland – Danmark online!

Danmark fik fin start på Nations League

Danmark har kun spillet en enkelt kamp i Nations League indtil videre. Det var hjemme i Århus, hvor vi tog imod Wales.

Det var en fin og underholdende landskamp, som selvfølgelig havde Christian Eriksen i hovedrollen. Han scorede til 1-0 efter 32 minutter efter fint dansk spil, og han scorede ligeledes til 2-0 på straffespark.

Dermed fik Danmark den perfekte start på Nations League med tre point, og det er umiddelbart ikke blevet dårligere af, at Wales slog Irland i deres indbyrdes opgør.

Det betyder, at Danmark fører gruppen med tre point efter en kamp, mens Wales har tre point efter to kampe. Irland, derimod, har ingen point, og de har definitivt ikke noget at gøre, hvis ikke de slår Danmark.

Eriksen ikke med i Irland

Til gengæld må vi klare landskampen imod Irland uden vores helt store stjerne, Christian Eriksen, som sidder ude med en mystisk skade.

Det skulle være en betændelsestilstand i en mavemuskel, som gør, at han ikke har spillet i de seneste par uger, og han kommer formentlig heller ikke til det lige foreløbeligt.

Det er ikke til at sige, hvem der skal erstatte Eriksen i startopstillingen, men det bliver spændende at se vores landshold uden vores klart bedste spillere.

Andre spillere får dermed muligheden for at vise deres kvaliteter, og vi må ikke være så afhængige af en enkelt spiller.

Danmark skal være stærkere end Irland

På trods af Eriksens fravær, så skal Danmark alligevel være bedre end Irland. Ganske vist var det Eriksen, der i høj grad var manden bag vores 5-1-sejr i 2017.

Kigger man på Irlands trup, så består den overvejende af Championship-spillere, og selvom vi også har nogle spillere fra eksempelvis Brentford, så skal vores profiler være langt stærkere.

Vi kommer med faste spillere fra Dortmund, Leipzig, Sevilla, Ajax og andre gode europæiske kluber. Kun en enkelt spiller fra Superligaen er udtaget i form af Peter Ankersen, og han kommer formentlig ikke til at spille kampen.

Irland – Danmark: Kick off

Irland – Danmark live streames lørdag den 13. oktober kl. 20.45.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Irland v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her