Hobro
Hobro
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
29. jul 2018
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Hobro IK - Brøndby IF: Live stream HIK - BIF her!

Torsten Hansen

Torsten Hansen29. juli 2018

Du kan live streame HobroBrøndby IF på nettet! Der venter en spændende kamp på DS Arena i Hobro, når Brøndby kommer på besøg, og du kan selvfølgelig live streame kampen.

Hobro er kommet dårligt fra land i Superligaen, men de har tidligere været gode imod Brøndby, så måske der ligger en overraskelse i luften.

Brøndby har ikke været helt overbevisende i starten af denne sæson, og holdet mangler en erstatning for Christian Nørgaard, som er taget til Serie A.

Det ligner en god og underholdende kamp mellem Hobro og Brøndby, og du kan se den på nettet med live stream!

Brøndby har overvundet Hobro-kompleks

Da Hobro rykkede op til Superligaen i 2014 var der ingen forventninger til deltidsholdet, men de formåede alligevel at vinde alle tre kampe imod Brøndby.

Hobro vandt faktisk de første fire kampe, de nogensinde har spillet imod Brøndby med en sammenlagt målscore på 8-0.

Herefter vendte stimen dog, og Brøndby har nu vundet de seneste fire kampe imod Hobro, men det har været tæt de fleste gange.

Det seneste møde mellem Hobro og Brøndby var den 18. marts i år, og her vandt Brøndby 2-1 på hjemmebane. Hany Mukhtar og Jan Kliment scorede Brøndbys mål, mens Edgar Babayan scorede for Hobro.

Hobro skal have styr på defensiven

Hobros tidligere cheftræner Thomas Thomasberg er nu ansat i Randers, og afløseren i Hobro hedder Allan Kuhn. Han står umiddelbart ikke for den samme type fodbold, som hans forgænger, og det har været tydeligt i starten af denne sæson.

Hobro virker til at være en smule mere offensive ligesom, at defensiven ikke virker lige så stærk. Truppen er ellers sat sammen af en masse betonfolk, og det kan blive en udfordring for Hobro, hvis de ændrer for meget på udtrykket.

I sidste uge måtte Hobro undvære Jonas Brix-Damborg og Pål Alexander Kirkevold, og de har hårdt brug for de to spillere imod Brøndby.

Brøndby får måske stjerne tilbage

På trods af store udskiftninger i spillertruppen, så har de stort set spillet med de samme spillere som i sidste sæson.

Marvin Schwäber har overtaget for Frederik Rønnow i buret, mens Ante Erceg har taget over for Teemu Pukki i angrebet. Derudover er truppen stort set intakt, men de har manglet deres store profil fra de senere år.

Hany Mukhtar har været skadet i opstarten, og derfor har han endnu ikke været på banen for Brøndby, men han har trænet med holdet op til Hobro-kampen, og han kan muligvis gøre comeback på DS Arena.

Dominik Kaiser har spillet den offensive midtbane i mellemtiden, men han har ikke rigtigt vist sig frem endnu. Han har dog ikke mange minutter i benene, så det skal nok komme.

Du kan live streame Hobro – Brøndby direkte på nettet!

Hobro – Brøndby: Bud på vinderen

Hobro kommer til at få det meget svært imod Brøndby, og det ligner en udesejr.

Vi tror på 1-3 til Brøndby.

Kampens profiler

Edgar Babayan, Hobro og Kamil Wilczek, Brøndby.

Hobro – Brøndby: Kick off

Hobro – Brøndby starter søndag den 29. juli kl. 16.00.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Hobro

Hobro

I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spil

Læs mere om HOBRO her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her