Hobro
Hobro
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
24. sep 2017
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Hobro - Brøndby direkte på live stream

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard24. september 2017

Hobro kan få point imod Brøndby

Søndag aften har Brøndby brug for tre point, når de møder Hobro, og du kan se Superliga-kampen direkte via live stream. Kampen ser på forhånd underholdende ud, og vi forventer en god omgang fodbold, som du altså kan se direkte på din mobil, tablet eller computer.

Oprykkerne fra Hobro har imponeret voldsomt i denne sæsons Superliga, men de bør ikke kunne holde niveauet på længere sigt. Brøndby-spillerne har haft en kaotisk sæsonstart med mange kampe, og de har samtidigt haft problemer med at hente point på udebane. Hobro har tidligere drillet Brøndby meget, men de har aldrig mødt Brøndby under coach Alex’ ledelse. Se fodboldkampen mellem Hobro og Brøndby direkte på live stream!

Brøndby i problemer på udebane

Brøndby startede med lyn og torden, men siden da er Drengene fra Vestegnen falmet lidt i kvalitet. Efter ni spillerunder i Superligaen, ligger Brøndby på fjerdepladsen med 15 point, og de har dermed kun fire point op til FC Nordsjælland på førstepladsen.

Dermed er guldet selvfølgelig fortsat indenfor rækkevidde, men FC København og FC Midtjylland har siden fået gang i fornuftige stimer. Brøndby er à point med FC Midtjylland, mens FCK ligger et point efter, og der er lagt op til en spændende dyst om guldet i Superligaen, men Brøndby har fortsat ikke vundet en udekamp i denne sæson, og det er dybt problematisk.

Hobro stærke hjemme

Det bliver ikke nemmere af, at Hobro har været yderst solide hjemme på DS Arena. Hobro har vundet samtlige fire kampe i denne sæsons Superliga, og de scorer rigeligt med kasser. Brøndby skal holde særligt øje med norske Pål Alexander Kirkevold, som er Superligaens topscorer.

Hobro skabte store problemer for Brøndby, da de rykkede op i Superligaen i 2014. De vandt alle tre indbyrdes opgør over Brøndby i oprykningssæsonen, og det var meget pinligt for Brøndby. De tog dog revanche året efter, hvor de vandt to af tre indbyrdes kampe. Der venter god fodbold i Hobro, og du kan se kampen direkte via live stream.

Hvordan ender Hobro – Brøndby live stream?

Hobro har været gode hjemme, men har et stærkere hold, og er derfor favoritter.

Vi tror på 1-3 til Brøndby.

Hold øje med

Pål Alexander Kirkevold, Hobro og Hany Mukhtar, Brøndby.

Hvornår kan du se Hobro – Brøndby live stream?

Hobro – Brøndby spilles søndag den 24. september kl. 18.00 på DS Arena i Hobro.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Hobro

Hobro

I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spil

Læs mere om HOBRO her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her