Gibraltar
Gibraltar
vs
Danmark
Danmark
5. Sep 2019
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Live Stream Landskampen: Se Gibraltar - Danmark Her!

Torsten Hansen

Torsten Hansen 5. September 2019

Live Stream Landskampen imod Gibraltar online

Danmarks næste skridt på vej imod EM i 2020 er en kamp på udebane imod Gibraltar, og du har selvfølgelig muligheden for at live streame kampen på nettet!

Danmark er gigantiske favoritter til at tage de tre point, men derfor skal man selvfølgelig ikke undervurdere Gibraltar, som har vundet nogle fodboldkampe i de senere år.

Danmark kommer dog med profiler fra nogle af verdens allerbedste fodboldligaer, mens Gibraltar har et hold udelukkende af deltidsprofessionelle spillere, så det ville være en historisk katastrofe, hvis ikke vi vinder.

Danmark har aldrig mødt Gibraltar

Gibraltar er blandt de nyeste medlemslande i UEFA. I mange år spillede de det såkaldte Island Games, hvor de mødte nationer som Isle of Man, Guernsey og Berduma, men de fik lov til at deltage i deres første UEFA-kvalifikation op til EM-slutrunden i 2016.

Det endte med 10 nederlag i 10 kampe og en målscore på 2-56. Det gik nogenlunde lige så ringe, da de forsøgte at komme til VM, og endte med 10 nederlag med 3-47 til følge.

De har dog vundet nogle kampe i UEFA Nations League, og under deres nye landstræner Julio Cesar Ribas er de blevet væsentlig bedre.

I 2019 har de maksimalt tabt med 3-0 imod Georgien på udebane, og de formåede at holde nederlagene imod Irland nede på 1-0 og 2-0, hvilket er flotte præstationer.

Danmark har aldrig mødt Gibraltar, så det bliver en interessant kamp. Derudover bliver det en sjov oplevelse for de danske spillere og fans at besøge det unikke stadion.

Danmark skal fobedre målscoreren

Danmark skal selvfølgelig vinde landskampen i Gibraltar, hvilket aldrig må give problemer. Derudover, så skal der også være fokus på at få lavet en masse mål, så vi kan forbedre vores måscore i gruppen.

Med tanke på Irlands flotte pointhøst i deres første fire kampe, så kan det sagtens gå hen, og blive tæt i kampen om de to EM-pladser, og nu hvor Irland kun formåede at score tre mål i to kampe imod Gibraltar, så kan vi få en stor fordel, hvis vi skulle ende med det samme antal point efter de otte kampe.

Skal de nye spillere i aktion?

Selvom størstedelen af Danmarks landsholdstrup er præcis som den plejer, så er der blevet plads til nogle nye spillere i truppen.

Philip Billing, Joachim Andersen og Jesper Hansen har alle muligheden for at få deres første kamp for landsholdet, men der skal nok en skade til før sidstnævnte kommer på banen.

Billing kommer nok heller ikke til at spille, men det kan slet ikke udelukkes, at Joachim Andersen får chancen.

Danmarks dyreste fodboldspillere har fået en fin start i Lyon, og kan sagtens blive den fremtidige styrmand på det danske landshold.

Det finder vi først ud af torsdag aften, når Danmark går på banen i Gibraltar, og du kan live streame landskampen online!

Bud på resultat

Det er nok blot et spørgsmål om sejrens størrelse, og det ville nok være tilfredsstillende med en sejr med fire mål eller mere.

Et pointtab ville være en decideret katastrofe, men det kommer formentlig ikke på tale.

De største profiler

Der er ingen Gibraltar-spillere på fuldtid, og de ville formentlig ikke være dygtige nok til at spille i 1. division i Danmark.

Man kan dog nævne den 19-årige angriber Andre Tjay De Barr, som spiller på Oviedos B-hold, og som har scoret et af de få mål, Gibraltar har scoret i de senere år.

Hos Danmark er der flere at snakke om, hvor Yussuf Poulsen og Christian Eriksen nok er de mest markante i øjeblikket.

Hvornår kan man se landskampen Gibraltar – Danmark online?

Landskampen mellem Gibraltar og Danmark kan ses online torsdag den 5. september kl. 20.45.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Gibraltar v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her