Georgien
Georgien
vs
Danmark
Danmark
8. Sep 2019
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Georgien - Danmark Online: Live Stream Landskampen

Torsten Hansen

Torsten Hansen 8. September 2019

Se landskampen Georgien – Danmark på nettet

Danmark møder søndag aften Georgien i EM-kvalifikationen, og du har muligheden for at live streame landskampen online, hvis du altså ikke skal se fodbold i TV.

Efter torsdagens sejr imod Gibraltar, så skal Danmark nu på en sværere opgave imod Georgien. Vi har et væsentligt bedre landshold, hvilket vi også beviste, da mødte Georgien i Parken tidligere på året.

Det bliver dog en mere besværlig kamp på udebane, hvor vi også også har to lange flyture i benene.

Danmark kan tage et kæmpe skridt imod EM med sejr i Georgien

Efter fornuftige resultater i de første fire kampe, så ser det fint ud i forhold til at kvalificere os til EM i 2020, hvor der skal spilles kampe i Danmark.

Hvis ikke vi ender i top to i vores gruppe, så har vi også muligheden for at komme med igennem Nations League, så det må simpelthen ikke glippe.

Vinder vi imod Georgien på udebane, så har Danmark 11 point efter de første fem kampe, hvilket er acceptabelt nok, når vi allerede har mødt Schweiz på udebane.

Det bliver formentlig afgjort i vores udekamp imod Irland og hjemmekamp imod Schweiz, som venter senere på året.

Danmark har allerede slået Georgien

Det er ikke mere end tre måneder siden, at Danmark og Georgien mødte hinanden senest. Der var tydelig klasseforskel på de to mandskaber, og Danmark vandt helt fortjent 5-1.

Georgien fik ganske vist udlignet Danmarks føring, da Saba Lobjanidze scorede efter et fint løb igennem Danmarks forsvar, men der var egentlig aldrig tvivl om sejren.

En af Georgiens profiler spiller i Danmark

Der er ikke mange kendte ansigter på Georgiens landshold, men de har dog en enkelt spiller, som til dagligt på er på kontrakt i den danske Superliga.

Der er selvfølgelig tale om Randers-kanten Saba Lobjanidze, som har gjort det fint i Danmark, men som ikke alene bør give det danske landshold problemer.

Han ligger på venstrekanten, og kommer nok til at spille overfor Henrik Dalsgaard, som også har fart i støvlerne.

Resten af georgierne spiller i mindre klubber rundt omkring i Europa, så det er bestemt ikke et skræmmende hold, Danmark skal møde.

Georgien – Danmark: Bud på resultatet

Det ville være overraskende, hvis ikke Georgien stiller sig dybt på banen, og lader Danmark have bolden meget. De vil forsøge at udnytte danske fejl i opspillet, og så sende Lobjanidze afsted i dybden.

Selvom vi tidligere har haft problemer imod kompakte defensive hold, så skal vi simpelthen vinde landskampen i Georgien.

Vi tror på en mindre dansk sejr, og 2-0 er ikke et dumt bud.

Hold øje med

Som omtalt er Saba Lobjanidze en af de bedste spillere hos Georgien.

Danmark har flere profiler, men ingen så store som Christian Eriksen.

Hvornår kan landskampen Georgien – Danmark ses?

Landskampen Georgien – Danmark kan ses søndag den 8. september kl. 18.00.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Georgien v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her