FK Karabakh
FK Karabakh
vs
FC København
FC København
15. aug 2017
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Live stream Qarabag - FC København online 15.08.2017

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard15. august 2017

FCK får det meget svær imod Qarabag

Tirsdag aften spiller FCK en meget vigtig Champions League-kvalifikationskamp imod Qarabag, og du skal selvfølgelig se den direkte på live stream! FC København har haft en meget ringe sæson indtil videre, men de er utroligt nok tæt på Champions League-gruppespillet. De møder Qarabag, som er forsvarende mestre i Aserbajdsjan, og det er derfor ikke helt til at vide, hvor gode de er. Faktum er dog, at FC København skal være favoritter over to opgør, så de skal bare have et godt udgangspunkt med hjem i første omgang. Se Qarabag – FC København direkte på live stream!

FC København har spillet meget ringe

Det har bestemt ikke være FC Københavns sæson endnu. Det er ikke mærkeligt at dale i niveau, når man mister tre-fire faste profiler på holdet, men det har alligevel været overraskende dårligt. De ramte lavpunktet på Brøndby Stadion, da de ikke kunne tilspille sig en enkelt chance imod BIF, og de tabte fortjent kampen 0-1.

Foruden de dårlige resultater i Superligaen, så har de lige akkurat klaret sig videre i Champions League-kvalifikationen. De havde ellers kniven for struben i hjemmekampen imod Vardar, men de fik to nemme mål i slutningen af kampen, som endte 4-1.

Qarabag er svære at blive kloge på

Mens vi har set FCK spille adskillige kampe i løbet af sæsonen, så forholder det sig anderledes med Qarabag. Vi ved, at de er forsvarende aserbajdsjanske mestre, men vi ved også, at den aserbajdsjanske liga ligger på 22. pladsen på UEFAs koefficientliste foran lande som Sverige, Norge og Serbien, så det er ikke et dårligt hold, de skal møde.

Qarabag mødte faktisk Brøndby i en træningskamp i starten af juli, og danskerne vandt kampen 5-1. De var ligeledes med i sidste års Europa League-gruppespil, hvor de hentede syv point i en gruppe med Fiorentina, PAOK og Slovan Liberec.

Det ville være fantastisk for dansk fodbold, hvis vi endnu en gang fik et hold med i Champions League-gruppespil. Se Qarabag – FC København på live stream!

Hvordan ender Qarabag – FC København live stream?

FC København kommer uden tvivl til at have det svært, men de vil nok være tilfredse med et uafgjort resultat.

Vi tror på 1-1 efter en intens kamp.

Hold øje med

Dino Ndlovu, Qarabag og Benjamin Verbic, FC København.

Hvornår kan du se Qarabag – FC København live stream?

Qarabag – FC København spilles tirsdag den 15. august kl. 18.00 på Tofiq Bahramov Stadium i Baku.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FK Karabakh

FK Karabakh

Følg nedenstående link for holdet siden.

Læs mere om FK KARABAKH her

FC København

FC København er den mest vindende klub i dansk fodboldhistorie, og der er tusinder af fans, der følger Byens Hold, når de spiller i Parken eller rundt omkring i det ganske danske land. Læs denne

Læs mere om FC KøBENHAVN her