FC Vaduz
FC Vaduz
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
21. Jul 2016
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Vaduz v FC Midtjylland: Sprudler Sisto igen?

Mathilde Miller

Mathilde Miller21. July 2016

Hvis du har ulveblod i årene eller bare gerne vil følge de danske hold i kvalifikationen til Europa League, anbefaler vi, at du ser med på Vaduz – FC Midtjylland live stream!

Vil det hele

Ulvene fra Herning står de med fantastiske muligheder for at nå tredje runde af kvalifikationen til Europa League. Gruppespillet er da også et mål klart for klubben, der så sent som sidste år nåede hele vejen videre fra gruppepillet, for så at ramle ind i Manchester United. At ryge ud til The Reds Devils må siges at være ok for et hold fra vores lille andedam. Ambitionen i år er da også at være med i alle turneringer.

  • Vi har stadig ambitioner om at klare os i to ligaer - tre inklusiv pokalen. Så jeg vil ikke sige, at det er vigtigere at nå langt i den ene turnering frem for den anden. Vi skal være med i det hele, forklare Thorup.

Alt andet vil også være uambitiøst af en klub med den maskine, ulvene har i ryggen, og som trods alt har spille med i toppen af Superligaen i så mange år, som FC Midtjylland.

Efter kampen imod Vaduz havde alle i sort armene i vejret, men det kan nok være, at de kom hurtigt ned igen, da FCM sjuskede i sæsonåbningen imod Randers. Foran 2-1 efter 65 minutter skulle de ”bare” køre den hjem, men formåede ikke at holde fokus, og så fik Hestene et point med hjem fra Heden.

Sur Thorup

Efter kampen var Jess Thorup, da heller tilfreds med den koncentration – eller mangel på samme, som hans hold havde udvist.

  • Vi vil altid være skuffede, når vi ikke vinder. Jeg syntes specielt i første halvleg, at vi spillede det spil, vi skulle, og skabte de chancer der skulle til. Pludselig kom vi bagud, og så skulle vi kæmpe os tilbage.

  • Vi kom så på 2-1, og så skal vi have den rutine og erfaring på trods af, at vi havde et yngre hold på banen. Det havde vi ikke, og det er vi ikke tilfredse med, siger Jess Thorup til eb.dk. Men det må ikke gå galt imod Vaduz, hvorfor man igen skal have gang i Pione Sisto. I den første kamp på MCH Arena lignede han igen lignede den version af sig selv, som i deres mesterskabssæson skabte jubel blandt alle danske fodboldfans, og fik de helt store klubber til at spærre øjnene op.

Når det kører for Super-Sisto er han et talent af en anden verden, men de mange historier, som huserede sidste sommer, gik i hovedet på ham, og i store dele af sidste år var han en skygge af sig selv. Der var heller ikke den storklub, han var rygtet til, og den ene dag skulle han til FC Porto, den næste til Ajax Amsterdam, og dagen efter var det så selveste FC Barcelona, som havde snøren ude efter den danske landsholdsspiller.

Seedet i tredje runde

Det ændrer dog ikke ved, at Ulvene er enorme favoritter i returkampen. Samtidig ligger der en gylden mulighed for at gå videre fra tredjerunde, hvor FCM eventuel vil have en seedning i ryggen. Det vil unægtelig gøre muligheden for en plads i playoff-runde noget større.

Hvordan ender FC Vaduz – FC Midtjylland live stream?

Midtjylland var klasser bedre en deres modstander på MCH Arena. Sisto har det med at blomstre til de store opgør, og vi tror, at han brager endnu en brandkamp af. Når han er god er FCM gode, og derfor er vi ret sikre på, at de hiver endnu en sejr i land. Vi tipper 0-2.

Hold øje med

Moreno Costanzo, Vaduz og Pione Sisto, FC Midtjylland.

Hvad skal du spille på i FC Vaduz – FC Midtjylland live stream?

Spiller du på resultatet 0-2, får du odds 12:00 hos Bet365.

Hvornår kan du se FC Vaduz – FC Midtjylland live stream?

Kampen spilles torsdag d. 21. juli kl. 19.00 på Rheinpark Stadion.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Vaduz

FC Vaduz

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om FC VADUZ her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her