FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
22. sep 2017
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Nordsjælland - SønderjyskE live stream 22.09

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard22. september 2017

FC Nordsjælland skal slå SønderjyskE

Fredagens Superliga-kamp spilles i Farum, hvor FC Nordsjælland tager imod SønderjyskE-holdet, og du kan se kampen via live stream. FC Nordsjælland har haft en fantastisk sæson, og de ligger fortsat på Superligaens førsteplads, men de tabte overraskende på hjemmebane imod AGF i sidste runde. Derfor skal de tage revanche imod SønderjyskE, som har haft en middelmådig sæsonstart. Det plejer at være fantastisk underholdende, når FC Nordsjælland og SønderjyskE mødes i Superligaen, og det ligner også en målrig kamp fredag aften. Se FC Nordsjælland – SønderjyskE direkte via live stream.

FC Nordsjælland tabte overraskende imod AGF

FC Nordsjælland har tager Superligaen med storm i denne sæson. De har ligget på Superligaens førsteplads i nogle runder, men de fik et hårdt nederlag i sidste runde imod AGF. Hjemme på kunstgræsset i Farum tabte FC Nordsjælland kampen med 1-2, og spillet var skidt i store dele af kampen.

Emiliano Marcondes scorede FCNs enlige mål direkte på frispark, og de var tæt på at udligne i overtiden. AGF holdt dog stand, og kunne dermed hente tre meget vigtige point i Farum. FC Nordsjælland får en oplagt mulighed for at revanchere sig, når SønderjyskE kommer forbi fredag aften.

SønderjyskE lukker for mange mål ind

SønderjyskE har i mange år været kendetegnet ved en benhård defensiv, som altid har været svær at score imod. Det har dog ændret sig over de senere år, hvor SønderjyskE har nærmet sig toppen af dansk fodbold.

Defensiven på det nuværende hold har været hullet som en si, og SønderjyskE har allerede indkasseret 14 mål i de første ni kampe. Det har faktisk være rigtigt slemt på det sidste, hvor de har lukket 10 mål ind i de seneste fire kampe imod AC Horsens, Hobro, OB og FC København.

Det ligner en målrig kamp i Farum fredag aften, og du kan se FC Nordsjælland – SønderjyskE direkte via live stream.

Hvordan ender FC Nordsjælland – SønderjyskE live stream?

Det ligner en målrig kamp, hvor hjemmeholdet er favoritter.

Vi tror på 3-1 til FC Nordsjælland.

Hold øje med

Emiliano Marcondes, FC Nordsjælland og Christian Jakobsen, SønderjyskE.

Hvornår kan du se FC Nordsjælland – SønderjyskE live stream?

FC Nordsjælland – SønderjyskE spilles fredag den 22. september kl. 19.00
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Nordsjælland

FC Nordsjælland

Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj sk

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her

SønderjyskE Elitesport

SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her