FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
16. okt 2016
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Nordsjælland v Brøndby 16.10.2016 live stream

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard16. oktober 2016

Brøndby har det godt mod FC Nordsjælland

Brøndby har igennem de senere år haft det særdeles godt med at møde dagens modstander fra FC Nordsjælland. Drengene fra vestegnen har vundet de seneste fire indbyrdes opgør. Om det bliver til femte gang i streg, kan du se direkte på vores live stream!

De seneste 10 gange, de to hold har mødt hinanden i Superligaen, har Brøndby vundet syv gange. Nordsjælland har vundet en enkelt, mens to kampe er endt uafgjort. Brøndby er kommet klart bedst fra start i denne sæson, og skal være favoritter til at vinde kampen, når de to hold mødes søndag på Right To Dream Park.

Banen i Farum er som bekendt dækket af kunstgræs, hvilket faktisk passer glimrende til gæsterne fra Brøndby. Træner Alexander Zorniger foretrækker spillet langs (kunst)græsset, så på den måde får FCN ikke en decideret fordel af at have kunstigt underlag på hjemmebanen.

Top mod bund

De to hold hører til i hver sin ende af rækken. Værterne fra FC Nordsjælland ligger på 10. pladsen med 12 point efter lige så mange kampe. Det er ikke videre tilfredsstillende, men de har også skiftet på stort set alle positioner igennem de senere år, så det er heller ikke overraskende.

FCN har ganske vist hentet fem point i deres seneste tre kampe, men det var også imod Silkeborg, Esbjerg og Horsens, som alle hører til ligaens nederste tredjedel. Derudover har de hentet sejre imod Lyngby og Viborg, mens de har haft det meget svært mod ligaens bedste hold.

Brøndby har klaret det over al forventning under den nye tyske træner Alexander Zorniger. De ligger i øjeblikket på andenpladsen kun to point efter de forsvarende mestre fra FC København. Og det er endda med et meget ungt hold.

Ligaens to yngste hold

De to hold har nemlig Superligaens to yngste hold. I denne sæson har FC Nordsjællands startopstilling i gennemsnit været 22 år og 71 dage gamle, hvilket er historisk for Superligaen, og man finder det generelt meget sjældent.

BIF har ligaens næstyngste hold med en gennemsnitlig startelver på 24 år og 2 dage, hvilket gør deres øjeblikkelige andenplads endnu mere imponerende. Deres fire midtbanespillere er i lige nu 22, 21, 21 og 21, hvilket er uhørt på så vigtige positioner.

Hos FCN er det klubbens forretningsmodel at udvikle og derefter sælge unge spillere til udenlandske klubber, men i år har de solgt ekstra ud af rutinerede spiller. Derudover har den 35-årige anfører Patrick Mtiliga siddet ude hele sæsonen med en skade.

Mål i vente

Foruden de unge spillere, så har de to mandskaber også været garant for mål i denne sæson. Vildest har det været hos Brøndby, hvis 12 kampe i denne sæson har budt på 41 mål, hvilket er 3,42 mål/kamp.

Nogenlunde det samme billede tegner sig hos FC Nordsjælland, men de har dog lukket flere mål ind bag egen keeper. Deres målscore på 16-22 er dog lidt sminket af 4-0 over Viborg og 3-0 over Esbjerg. Deres kamp har budt på 3,17 mål i gennemsnit.

Nordsjælland startede sæsonen med Runar Runarsson på kassen, men han droppede gentagende gange, og siden har hollandske Indy Groothuizen vogtet buret. Derudover var de i kæmpe problemer, da begge midterforsvarere Pascal Gregor og Andreas Maxsø var i Rio for at spille OL.

Hvordan ender FC Nordsjælland v Brøndby live stream?

Det ligner på forhånd en underholdende kamp med to hold, der gerne vil spille fodbold langs plænen. Brøndby har dog det bedste hold, og må formodes at vinde kampen.

Vi tipper 1-2 til Brøndby IF i en fin fodboldkamp.

Hold øje med

Marcus Ingvartsen, FC Nordsjælland og Hany Mukhtar, Brøndby.

Hvornår kan du se FC Nordsjælland v Brøndby live stream?

Kampen spilles søndag den 16. oktober kl. 16.00 på Right To Dream Park, Farum.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Nordsjælland

FC Nordsjælland

Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj sk

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her