FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Young Boys
Young Boys
16. Sep 2020
20:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland - Young Boys Online med live streaming!

Torsten Hansen

Torsten Hansen16. September 2020

Se Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Young Boys direkte med online live streaming!

FC Midtjylland spiller sæsonens vigtigste kamp, når de onsdag aften tager imod de schweiziske mestre fra Young Boys.

Det gælder den tredje runde af Champions League-kvalifikationen, hvilket betyder, at FC Midtjylland er sikret et europæisk gruppespil, hvis de formår at besejre Young Boys.

Young Boys har på papiret et stærkere hold, men FC Midtjylland fik heldigvis hjemmebanefordelen, så de står faktisk med fine muligheder.

Se FC Midtjylland – Young Boys med online live streaming!

FC Midtjylland har svinget i den nye sæson

FC Midtjylland har spillet to kampe i denne sæson, og det har været to vidt forskellige præstationer.

Sæsonpremieren blev spillet i Bulgarien, hvor Ludogorets ventede i den anden runde af CL-kvalifikationen, og her imponerede FCM i den grad.

De pressede ekstremt højt, og havde stor succes med at lukke ned for bulgarernes opspil. På trods af flere store chancer, så kom scoringen dog først i anden halvleg, da Junior Brumado sparkede bolden i kassen.

Superligaen startede så i fredags, da FC Midtjylland besøgte SønderjyskE og Glen Riddersholm. Det blev dog aldrig nogen god kamp for FCM, og selvom Pione Sisto gjorde comeback, så tabte de kampen med 2-0.

De stillede dog op med flere reservespillere, så vi forventer et væsentligt stærkere hold onsdag aften, når der spilles om europæisk gruppespil.

Young Boys er klart bedst på kunstgræs

Young Boys har vundet det schweiziske mesterskab i de seneste tre sæsoner. De har samtidigt formået at gøre sig gældende i både Champions League og Europa League.

De spiller dog på kunstgræs hjemme på Wankdorfstadion i Bern, og har det noget sværere, når de spiller på naturgræs.

I den seneste sæson spillede YB 20 kampe på plastikgræs og 16 kampe på naturgræs i den schweiziske liga.

I kampene på plastik endte de med at have et pointsnit på 2,8, mens tallet for de 16 kampe på naturgræs er 1,25.

FCM håber på Frank Onyeka-comeback

FC Midtjylland måtte i fredagens kamp undvære holdets vigtigste spiller, Frank Onyeka. Han er desværre blevet ramt i af et dødsfald i familien, hvorfor han har haft fri til at samle tankerne.

FCM håber dog på, at den centrale midtbanespiller er klar til at spille kampen, som er blandt de absolut vigtigste for klubben i denne sæson.

Mens FCM har gjort det flot i Superligaen, så mangler de stadig at bevise noget i Europa. Derfor har de valgt at have en ekstremt bred trup, og så kan de sælge ud, hvis drømme om Europa skulle glippe.

Hvad bliver FC Midtjylland – Young Boys?

Young Boys skal være favoritter selvom de bestemt ikke nyder at spille på græs. Vi tror desværre på en udesejr.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Young Boys

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om YOUNG BOYS her