FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Suduva
Suduva
30. Jun 2016
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland v Suduva: Ulvene hyler i Europa

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø30. June 2016

Vil du også gerne se FC Midtjylland v FC Suduva Marijampole live stream? Så læs vores optakt og find ud af, hvor du kan se kampen.

Begrænset kendskab til litauisk fodbold

Ja, vi kan lige så godt sige det med det samme.

Da lodtrækningen blev kendt var der nogen af os, som lige måtte have gentaget et geografi-kursus for at finde FC Midtjyllands modstander.

Men nu er gåden løst, og vi kan afsløre, at FC Suduva Marijampole er fra Litauen, blev grundlagt i 1921 og har spillet i den bedste litauiske lige siden 2002 og har vundet to litauiske cups.

Burde have forsvaret sig bedre

Lad os vende tilbage til noget, som vi er mere sikre i, nemlig FC Midtjylland.

I sidste sæson blev det til en tredjeplads efter mesterskabet i forrige, og det var måske en smule skuffende, at man ikke kunne byde FC København mere modstand.

12 points forskel er en del, og så meget burde der ikke være imellem de to største klubber i landet.

##Hey-hey Hassan## Ulvene har sagt farvel til Jim Larsen, Kristian Back Bak, som nu skal være assistent, Petter Andersson og seneste Rilwan Hassan.

Sidstnævnte er lidt af en overraskelse, da han nærmest er en kulturbærer og har været i klubben siden 2010.

Til gengæld skal man i den nye sæson se at få lidt gang i Vaclav Kadlec, som blev hentet ind fra Eintracht Frankfurt, men ikke har vist noget som helst.

Stadig en god offensiv

Vi kan dog glæde os over, at Pione Sisto er blevet i FCM, for ham vil vi meget gerne se i svingninger igen.

Han var underligt nok ikke fast mand i store kampe mod FC København og Manchester United, men mon ikke han får en stor rolle på mandskabet nu.

Og så ved vi jo, at ”Mr. No-Nonsens”, Martin Pusic, altid er god for en skarp indsats. Desuden bliver det spændende at se, hvordan Paul Onuachu udvikler sig hen over sæsonen.

Hvordan ender kampen FC Midtjylland v FC Suduva Marijampole live stream?

Ja, det vil være synd at sige, at vi kender så meget til litauisk fodbold.

Men den danske liga bør under alle omstændigheder være bedre end den baltiske, og mon ikke FCM kan ordne den her på hjemmebane.

Vi tipper 2-0.

Hvornår kan du se FC Midtjylland v FC Suduva Marijampole live stream?

Kampen spilles torsdag d. 30. juni kl. 19 på MCH Arena i Herning.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Suduva

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om SUDUVA her