FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
SSC Napoli
SSC Napoli
22. Oct 2015
21:05
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v SSC Napoli Live Stream!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø22. October 2015

En udsolgt MCH Arena er klar til at tage imod stærke Napoli torsdag aften. Lad os håbe, at aftenen vil gjalde af Ulvehyl, men man kan godt frygte for danskernes skæbne i denne kamp.

Godt nok har FCM virkelig præsteret godt i deres europæiske opgaver, men disse italienere er ikke sådan at spøge med.

De har blandt andet banket Club Brügge med 5-0 i deres første gruppekamp, mens de i weekenden tog pynten af Fiorentina hjemme på mål af Lorenzo Insigne og Gonzalo Higuain.

Sejr i de døende minutter

FCM kan dog også holde hovederne højt hævet med deres præstationer i den danske Superliga.

Om og om igen har de slået til, og i weekenden gik det ud over Randers FC i en tæt kamp. Erik Svitchenko pandede hjemmeholdet foran efter indkast, men Jeppe Tverskov fik udlignet i anden halvleg.

I de døende minutter var Martin Pusic skarp foran kassen, da Jakob Poulsen smed et indlæg i feltet, og dermed vandt de kampen.

Vi tipper: Vi vil gerne holde med FCM, men vi tror mest på de lyseblå fra Napoli og tipper 1-3.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

SSC Napoli

Efter at have været gået konkurs i 2004 er Napoli tilbage i toppen af italiensk fodbold. Det slog klubben fast i 2012, da man vandt Coppa Italia for første gang i mere end 20 år. Siden den blev

Læs mere om SSC NAPOLI her