FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Southampton
Southampton
27. Aug 2015
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v Southampton Live Stream

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø27. August 2015

FC Midtjylland præsterede voldsomt godt, da de tog til den engelske sydkyst og fik 1-1 i det første opgør mod Southampton i Europa League kvalifikationen.

Det var en kamp, der gav genlyd i hele fodboldfamilien, og vi kan med rette være stolte af den midtjyske opvisning, som også gav point til det samlede danske regnskab.

Dermed står de med gode kort for at gå videre til gruppespillet, og det vil være en stor skalp at få for et dansk hold.

FCM har tidligere slået Manchester City uden dog at gå videre, og nu skal det simpelthen være. FC København var det bedste bud på en gruppespilskandidat, men de floppede jo som bekendt mod Jablonec, så nu står og falder de danske farver med FC Midtjylland.

Enormt skuffende

Men selv med det gode resultat så skal arbejdet jo som bekendt gøres færdigt, og det kan blive svært nok.

Det er et Premier League-mandskab, som danskerne skal op imod, og der bør være en kæmpe forskel.

Southampton har været et godt og frisk pust i Premier League i de sidste par år, men de er ikke kommet så godt i gang i denne sæson.

Først fik man uafgjort ude mod Newcastle, hvilket var udmærket, men så gik man helt ned med 0-3 mod Everton hjemme og fik kun 0-0 mod Watford, hvilket ikke var tilfredsstillende. Nu skal man så stramme de engelske baller og forsøge at få et godt resultat i DK, og alt andet en avancement må være en kæmpe skuffelse.

Vi tipper: Vi tror på vores danske drenge, som virkelig er stabile og tipper 0-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Southampton

Southampton FC har haft en noget omtumlet historie. Garvede fodboldelskere vil givetvis kunne huske klubben i sin storhedstid, som fast inventar i engelsk topfodbold i 80’erne og 90’erne, men såd

Læs mere om SOUTHAMPTON her