FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Sl. Prag
Sl. Prag
30. Sep 2020
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland - Slavia Prag Live Streaming Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen30. September 2020

FC Midtjylland tager onsdag aften imod Slavia Prag i Champions League-kvalifikationen, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame kampen online!

For første gang i klubbens 21-årige historie kan FC Midtjylland komme i Champions League-gruppespillet, hvilket selvfølgelig vil være en helt fantastisk præstation.

De danske mestre fra FC Midtjylland har været meget overbevisende i deres første tre Champions League-kvalifikationskampe, hvor de endnu ikke har indkasseret et mål.

Den første kamp imod Slavia Prag endte 0-0 i den tjekkiske hovedstad, og det er derfor helt åbent på MCH Arena, hvor der desværre ikke bliver åbnet op for tilskuere.

Kan FC Midtjylland klare det sidste skridt? Det er meget svært at sige, men sandsynligheden har i hvert fald aldrig været større.

Se FC Midtjylland – Slavia Prag online live streaming!

FC Midtjyllands defensiv bliver ekstra vigtig

Man snakker ofte om, at defensiven er nøglen til at vinde titler og til at have succes i Europa.

FC Midtjylland har endnu ikke helt fået sparket døren ind til europæisk fodbold, men det er godt nok tæt på efterhånden.

Brian Priske har fokuseret endnu mere på defensiven end det tidligere har været tilfældet. Med Jesper Hansen bag Alexander Scholz og Erik Sviatchenko har FC Midtjylland formået at holde buret rent imod Ludogorets, Young Boys og i det første opgør imod Slavia Prag.

I sidstnævnte kamp havde FC Midtjylland endda gode muligheder for at komme på tavlen, men særligt Sory Kaba virkede meget uskarp.

Da det endte 0-0 i Prag, så er det ekstremt vigtigt for FC Midtjylland at holde buret rent. En enkelt tjekkisk scoring vil betyde, at FC Midtjylland skal lave to kasser for at gå videre.

Brian Priske har sparet hele holdet

Man må sige, at FC Midtjylland har formået at holde fokus på de vigtige europæiske kampe. I lørdagens kamp imod Randers valgte Brian Priske at spare stort set hele holdet.

I forhold til Slavia Prag-kampen, så blev Paulinho, Alexander Scholz, Jens-Lys Cajuste, Sory Kaba, Evander og Anders Dreyer sparet fra start.

Derudover blev Frank Onyeka, Awer Mabil, Joel Andersson og Pione Sisto alle skiftet ud i løbet af kampen, så FCM bør stille i absolut stærkeste opstilling imod Slavia Prag.

De tjekkiske mestre har i øvrigt ikke tabt i de seneste 19 kampe, hvilket siger noget om, hvor svær en kamp, det bliver.

Se FC Midtjylland – Slavia Prag online live streaming!

Hvad bliver kampen?

Det bliver uden tvivl en tæt kamp, som kan blive afgjort på de små marginaler. Vi tror på en 1-0-sejr til FC Midtjylland.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Sl. Prag

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om SL. PRAG her