FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
21. Aug 2016
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland v SønderjyskE Elitesport: Europa sigger i kroppen

Mathilde Miller

Mathilde Miller21. August 2016

Hvis du er vild med den danske Superliga, anbefaler vi, at du ser med, når FC Midtjylland tager imod SønderjyskE. Kampen kan streames live online!

Ender eventyret her?

Det, der skulle have været en stor aften for dansk fodbold i torsdag, udviklede sig til en skidt oplevelse. Værst gik det ud over Brøndby IF, som fik to mand smidt ud og tabte med 3-0 til Panathinaikos.

Men heller ikke FC Midtjylland gav sig selv ret gode kort på hånden, da de hjemme på MCH Arena tabte med 1-0 til tyrkiske Osmanlispor FK. Det bliver hårdt i næste uge, hvor de får både varme og de tyrkiske fans imod sig.

Noget overraskende var det de europæiske debutanter fra SønderjyskE, som stod for torsdagens bedste resultat. De formåede at holde Sparta Prag fra scoringer hjemme i Haderslev, men da de heller ikke selv kom på tavlen, ser det unægtelig også svært ud, hvis de skal en tur i gruppespillet. Det startede så godt, men nu ser det unægtelig ud til, at FC København bliver ene om at repræsentere de danske klubber i efterårets gruppespil.

Ikke all in

Søndag mødes FC Midtjylland og SønderjyskE i Superligaens femte runde. Med tanke på, at begge hold skal i altafgørende Europa-kampe på torsdag, kan man godt frygte, at begge hold vil spille ed håndbremsen trukket.

Eller kan man?

Den bedste optakt de kan give sig selv vil trods alt være at få tre point ud af anstrengelserne i weekenden.

Ulvene viser tænder

Hjemmeholdet fra FC Midtjylland har startet fint i denne sæson og har kun tabt til de københavnske løver. De har for alvor spillet med musklerne og har vel endnu ikke fået armene ned over at have sikret sig Rafael van der Vaart i de næste to år.

Imod Brøndby viste de stor moral og fik tilkæmpet sig to straffespark i de sidste seks minutter, hvilket sikrede et enkelt point og vigtigst af alt, så spiller de sig til massevis af chancer også efter salget af Pione Sisto. De hænger fortsat med i toppen, og i weekenden handler det om at give sig selv noget selvtillid.

Både sort og hvid

Blander man sort og hvid, giver det grå, og den farve passer meget godt på den start, de har haft på sæsonen i SønderjyskE. Helt som man kunne frygte har deltagelsen i Europa kostet i Superligaen, hvor de ind til nu kun har fået to point på kontoen.

Forsvaret har i perioder været hullet som en schweizisk ost, og boldene er fløjet om ørene på Marin Skender i sønderjydernes mål.

Men så formåede de at få uafgjort imod FCK i en kamp, hvor de for første gang viste de takter, der i sidste sæson mundede ud i en sølvmedalje. Kan de leve videre på den, bliver det en fremragende fodboldkamp.

Hvordan ender FC Midtjylland – SønderjyskE live stream?

Normalt har FCM et ret godt tag i SønderjyskE, og vi tror også, at de tager de tre point på hjemmebane. Vi tipper 2-0.

Hold øje med

Paul Onuachu, FC Midtjylland og Tommy Bechmann, SønderjyskE.

Hvad skal du spille på i FC Midtjylland – SønderjyskE live stream?

En ren sejr til FCM giver odds 1,66 hos Bet365, men spiller du direkte på vores forslag giver det odds 8,5.

Hvornår kan du se FC Midtjylland – SønderjyskE live stream?

Kampen spilles søndag d. 21. august kl. 18.00 på MCH Arena, Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

SønderjyskE Elitesport

SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her