FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Randers FC
Randers FC
18. Jul 2016
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FCM v Randers: Ulvene ser skarpe ud

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø18. July 2016

Vil du også gerne se FCM v Randers live stream? Så læs denne optakt og få flere detaljer om det spændende opgør.

God start for FCM

FC Midtjylland er kommet stærkt i gang med deres Europa League-kvalifikation, selvom det ikke har været de stærkeste modstandere på tapetet.

Suduva fra Litauen blev slået med to gange 1-0, mens FC Vaduz fra Liechtenstein foreløbigt er nede med 0-3 inden returopgøret i næste uge.

Dermed har FCM fået nogle gode kampe i benene og ser skarpe ud til den kommende sæson.

Det jyske flagskib

Man må også kunne forvente, at de giver lidt mere modstand end i sidste sæson. Her sluttede de 12 point efter FC København, og det var både en, to og tre tænder for meget.

FC Midtjylland bør være flagskib nummer to herhjemme med det mandskab, som de har.

I den forbindelse er det rart at se, at Pione Sisto igen er kommet op i gear efter et lidt anonymt forår, hvor han gled ind og ud af truppen.

Transfervinduet er dog kun lige lukket op, så måske smutter han udenlandsk, men så skal der jo bare købes en spiller i tilsvarende klasse.

Lam ledelse

Randers er ved at komme sig oven på ”Kellergate”, som fyldte hele foråret.

Christian Keller fandt sammen med Jonas Borrings eks-kone, og det faldt mange for brystet. Keller var persona non grata, Boring hylede, og træner Colin Todd skældte ud.

En uduelig ledelse kunne ikke bestemme sig, og nu er alle tre fortid i klubben, hvilket jo også er en måde at løse problemerne på.

Hvordan ender FCM v Randers live stream?

FCM er godt i gang og har spillet fint, mens Randers lige skal finde sig selv med en ny træner i form af Olafur Kristjansson.

Vi tipper 2-0.

Hold øje med

Pione Sisto, FCM og Mandla Masango, Randers FC.

Hvad skal du spille på i FCM v Randers live stream?

Hvis du spiller 2-0 til FC Midtjylland, får du odds 8.00 hos Bet365.

Hvornår kan du se FCM v Randers live stream?

Kampen spilles mandag d. 18. juli kl. 19.00 på MCH Arena i Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Randers FC

Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og d

Læs mere om RANDERS FC her