FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Osmanlispor FK
Osmanlispor FK
18. Aug 2016
18:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland v Osmanlispor FK: Ulvene skal angribe!

Mathilde Miller

Mathilde Miller18. August 2016

Hvis du er vild med at se de danske hold i Europa, anbefaler vi, at du ser med, når FC Midtjylland skal have besøg af Osmanlispor. Du kan streame kampen live online!

Vild uge!

Det har været en vild uge i Herning! Onsdag i sidste uge kunne de offentliggøre, at de har hentet Rafael van der Vaart på en toårig kontrakt.

Siden da har alt handlet om hollænderen, der dagligt har trukket overskrifter om alt fra årsager til skiftet til, hvor han skal bo sammen med sin håndboldkæreste.

Men det er heller ikke hver dag, at en spiller med hans CV skriver under med en klub i Superligaen. Han startede i Ajax Amsterdam, hvorfra han tog til tyske Hambrger SV. Fra HSV tog han til Real Madrid og derefter til Tottenham og retur til HSV. Sidste destination inden Herning var spanske Real Betis.

Claus Steinlein kalder det for en ære at have ham i klubben, og man fristes til at være betænkelig i forhold til om, han bliver den succes, som de drømmer om.

Der er ikke nogen grund til, at gå som katten om den varme grød omkring det faktum, at han har været voldsomt plaget af skader de seneste år, og hvis de ikke passer på, ender van der Vaart som Khalid Boulahrouz, der kun nåede 13 kampe i Brøndby, i de ti måneder han var i klubben.

Der kan måske gå op til en måned før, man ser van der Vaart i aktion i den sorte trøje, og han regnes da heller ikke som en del af de spillere, der skal forsøge at kvalificere FCM til gruppespillet i Europa League.

Spicy som bare pokker

Tyrkiet er kendt for at have en komplet vanvittig fanscene. Juventus’ målmand Gigi Buffon har set alt og prøvet det meste indenfor fodbold, og i forbindelse med Den Gamle Dames gruppekamp i Champions League i 2013 udtalte han, at Tyrkiet er et spicy sted at spille.

Sådan er det fortsat, og der venter ulvene noget af en heksekedel, når de skal til Tyrkiet om en uge. Derfor handler det om at skabe sig selv så godt et udgangspunkt som muligt i løbet af de 90 minutter på MCH Arena. Og på eget græs har de skabt sig selv en tradition for at levere.

Gode hjemme

Det var hjemme i Herning, at de sidste år slog Southampton med 1-0 og kvalificerede sig til efterårets gruppespil. Samme sted slog de Legia i den første gruppekamp, hvilket grundlagde deres videre deltagelse i turneringen, og det var hjemme i Herning, at de slog Manchester United i den første af de to kampe i knockout-fasen.

Danskerne er da også favoritter til at gå videre samlet. Det er 11 år siden, at Osmanlispor sidst var med i Europa, og dengang var det i Toto-cuppen, hvor de nåede til anden runde. Dog skal man have i mente, at de sidste år opnåede en placering som nummer fem på trods af, at de var oprykkere.

Det vil altså være dumt at undervurdere Osmanlispor torsdag aften, men de er ikke i nærheden af at være i samme kampform som FCM, og det bør udnyttes.

Hvordan ender FC Midtjylland-Osmanlispor live stream?

FCM skal forsøge at skabe sig selv så godt et udgangspunkt som muligt. Det er fuld skrald frem. Tyrkerne skal tæves, så der ikke kan være nogen spænding til returkampen.

Vi tipper 3-0.

Hold øje med

Jonas Borring, FC Midtjylland og Cheick Diabaté, Osmanlispor.

Hvad skal du spille på i FC Midtjylland-Osmanlispor live stream?

En ren sejr til FCM giver odds 1,95. Spiller du på vores forslag, 3-0 giver det odds 17 hos Bet365.

Hvornår kan du se FC Midtjylland-Osmanlispor live stream?

Kampen spilles torsdag d. 18. august kl. 18:30 på MCH Arena i Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Osmanlispor FK

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om OSMANLISPOR FK her