FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
OB
OB
7. Dec 2018
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland - OB: Live stream fodbold online

Torsten Hansen

Torsten Hansen 7. December 2018

Du kan live streame FC MidtjyllandOB direkte på nettet. Hvis du heller ikke ser fodbold i TV længere, så er live streaming af FC Midtjylland – OB helt oplagt, og du kan live streame med mobil, tablet eller computer.

Superliga-runden begynder med en god topkamp fra Herning, hvor FC Midtjylland og OB mødes. Hjemmeholdet er selvfølgelig stærkest, men OB er blandt de mest formstærke mandskaber, og de er på ingen måde uden chancer.

Det ligner en målrig kamp, som det plejer at være tilfældet på MCH Arena. Mens FC Midtjylland kommer til at satse hårdt på dødboldene, så har OB nogle farlige kontraløbere, som kan gøre det svært for de danske mestre.

OB har det svært imod FC Midtjylland

Der er mange grunde til, at OB får det svært, når de møder FC Midtjylland på udebane i Superligaen. En af dem er, at de danske mestre fra Midtjylland har været særdeles gode, når de har mødt Fyns hold.

Syv af 10 indbyrdes opgør er gået FC Midtjyllands vej, og OB har ikke formået at vinde i tre og et halvt år.

Man kan selvfølgelig også vende den om, og sige, at OB har underpræsteret meget i de seneste mange år. Den nuværende periode under Jakob Michelsen er den klart bedste siden de var en fast del af toppen af dansk fodbold.

OB fik et enkelt point, da de tog imod FC Midtjylland hjemme i Odense tidligere på sæsonen efter en overtidsscoring af Nicklas Helenius.

Er MCH Arena Superligaens sværeste udebane?

Man kan med rette argumentere for, at FC Midtjylland er det stærkeste hjemehold i Superligaen. Det skyldes dog ikke den voldsomme atmosfære, som man f.eks. møder på Brøndby Stadion, men snarere FC Midtjyllands styrke, når kampen foregår på deres præmisser.

I sidste sæson fik FC Midtjylland flere point end noget andet hold. Det endte med 46 point efter 18 hjemmekamp og et vanvittigt pointsnit på 2,55.

I denne sæson har FC Midtjylland ligeledes været det stærkeste hjemmehold i Superligaen med 25 point efter ni kampe. De kunne have haft maksimum point, hvis ikke Jakob Poulsen havde brændt straffesparket i overtiden af premieren imod AGF.

Topscorer sidder ude for Midtjylland

FC Midtjylland-træner Kenneth Andersen må se bort fra to af de helt store profiler på FCM-holdet. Det drejer sig om topscorer Paul Onuachu og viceanfører Erik Sviatchenko, som er blandt FC Midtjyllands vigtigste spillere.

FCM har dog en bred trup, og der er solide erstatninger på plads. Unge Rasmus Nicolaisen kommer givetvis ind i midterforsvaret, mens Mayron George overtager pladsen i angrebet.

FC Midtylland – OB: Bud på resultat

Vi forventer en sejr til FC Midtjylland. Det kan dog godt blive tæt eftersom OB er blandt Superligaens bedste mandskaber i efteråret, og deres tredjeplads er helt fortjent.

Når det er sagt, så er det meget sjældent, at FC Midtjylland taber point hjemme i Herning.

Det ligner en målrig kamp med FC Midtjylland som vinder, så 3-1 er et godt bud.

FC Midtjylland – OB live streaming

FC Midtjylland – OB kan live streames fredag den 7. december kl. 19.00.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

OB

Odense Boldklub er den største klub på Fyn, og den stolte klub er også blandt landets ældste. Masser af fans elsker at følge “Striwerne”, og de dedikerede fans følger op- og nedture i skøn foreni

Læs mere om OB her