FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Manchester United
Manchester United
18. Feb 2016
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v Manchester United Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller18. February 2016

Hvor fanden ligger Herning? En stor del af indbyggerne i København har svært ved at placere den midtjyske provinsby på landkortet, så man kan ikke fortænke spillerne hos Manchester United, hvis de trak ansigtet sammen i en grimasse, der kan passe, da det var de danske mestre, som kom op af bowlen.

Det er en af de kampe, der kun kan gå galt. Vinder de, er det forventet, og ikke noget der vil rykke den krisestemning, som omkranser The Red Devils.
Men når alt kommer til alt, bør der heller ikke være nogen tvivl om, at Manchester United set over to kampe bør slå Ulvene fra Herning, lige meget hvilken forfatning de er i.

Men når alle forventer, at man taber, skaber det en situation, hvor man kun kan overraske. FC Midtjylland kan smide alle hæmninger og bare give den gas. Men FC Midtjylland også gjort før vist, at de kan lave overraskelser. Spørg bare i Southampton.

Vi tipper:

Vi tror, at United vil sætte tingene på plads og tipper 3-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Manchester United

Manchester United er en af de meste populære klubber i verden, og de ligger helt i toppen, når det gælder fanskare og merchandise-salg. Også herhjemme er United yderst vellidte, og deres kampe bl

Læs mere om MANCHESTER UNITED her