FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Lyngby
Lyngby
27. Aug 2017
13:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Live stream FC Midtjylland - Lyngby direkte 27.08

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard27. August 2017

FC Midtjylland skal slå Lyngby hjemme

Superliga-søndagens første kamp spilles i Herning, når FC Midtjylland og Lyngby mødes, og du kan se kampen på live stream! FC Midtjylland røg torsdag aften ud af Europa League-kvalifikationen imod Apollon Limassol, men de skal op på hesten igen med det samme. De er nødt til at være en fast del af guldkampen i denne sæson, hvis Jess Thorup skal beholde sit job hos Ulvene. Det ser ikke godt ud for Lyngby, som har fået en dårlig sæsonstart i Superligaen, og det skyldes ikke mindst Europa League-eventyret tidligere på sæsonen. De Kongeblå har hårdt brug for point på kontoen, men det er en svær bane at besøge. Se FC Midtjylland – Lyngby BK direkte på live stream!

Midtjylland må undvære Onuachu

FC Midtjylland har på det seneste måtte undvære deres helt store profil Paul Onuachu. Nigerianeren er blevet opereret i maven, og han kommer derfor ikke i kamp. Til gengæld har de i Alexander Sørloth fået en næsten fuldgod erstatning, så det er ikke det største tab.

Det kan blive en fysisk og mental udfordring for FCM-spillerne at skulle sætte sig op til en kamp imod et bundhold så kort efter en stor og vigtig Europa League-kamp. Med undtagelsen af 1-1-kampen i torsdags, så har de dog vundet alle hjemmekampe i denne sæson.

Lyngby har set dårlige ud

Lyngby havde en fantastisk sæson sidste år, og derfor var de på et eventyr i Europa League. De nåede at slå Bangor City og Slovan Bratislava ud, men Krasnodar blev endestationen. De seks EL-kampe har virkelig kostet på kræfterne i Superligaen, hvor de kun har fire point efter de første seks runder.

Det kunne delvist undskyldes i begyndelsen, men ikke siden deres exit fra Europa. I sidste runde tabte de 0-3 i Hobro, men præstationen var ikke så dårlig igen. De spillede en håbløs første halvleg, men burde have scoret i den anden halvleg, og da de satsede det hele, kunne Hobro let score to gange i overtiden. Se FC Midtjylland – Hobro på live stream!

Hvordan ender FC Midtjylland – Lyngby live stream?

FC Midtjylland er selvfølgelig store favoritter, men de kan være udfordret af torsdagens kamp.

Vi tror på 2-1 til FC Midtjylland.

Hold øje med disse spillere

Alexander Sørloth, FC Midtjylland og Mikkel Rygaard, Lyngby

Hvornår kan du se FC Midtjylland – Lyngby live stream?

FC Midtjylland – Lyngby spilles søndag den 27. august kl. 13.00 på MCH Arena.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Lyngby

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om LYNGBY her