FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Liverpool
Liverpool
9. Dec 2020
18:55
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland v Liverpool Live Stream: Se CL Online Her!

Torsten Hansen

Torsten Hansen 9. December 2020

Se Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Liverpool direkte med online live streaming!

Selvom der ikke er ret meget spænding omkring kampen mellem FCM og LFC, så er det stadig en gigantisk kamp for de danske mestre.

FC Midtjylland tabte de første fire Champions League-kampe klart. Alligevel tog de til Bergamo, stjal et point fra det italienske tophold, som havde hårdt brug for en sejr.

Det vidner om, at Brian Priske og FC Midtjylland-holdet har fået værdifuld erfaring, som de kan bruge fremadrettet.

Selvom FC Midtjylland har udspillet chancen for videre avancement, så betyder det ikke, at kampen imod Liverpool er uden betydning.

Først og fremmest, så kan FC Midtjylland score omkring 20 millioner bare i præmiepenge ved at vinde kampen.

Læg dertil den kommercielle værdi, klubbens selvforståelse, UEFA-koefficientpoint med videre, og så er der pludselig mange gode grunde til at stille stærkest muligt op.

Liverpool sparer spillere imod FC Midtjylland

Mens FC Midtjylland ikke kan nå at komme op fra fjerdepladsen, så har Liverpool allerede sikret sig førstepladsen i gruppen.

Med tanke på Liverpools voldsomme skadessituation og et kampprogram, som manager Jürgen Klopp konstant brokker sig over, så må man formode, at han sender nogle reserver på banen i Herning.

Søndag aften stillede Liverpool op med alle stjernerne imod Wolves i en kamp, som blev vundet med 4-0.

Der venter Liverpool yderligere fem kampe i december, så det ville næsten være underligt, hvis ikke det blev et reservehold onsdag aften.

FC Midtjylland har kun to Superliga-kampe tilbage i denne sæson, og da de har roteret en del igennem efteråret, så forventer vi det stærkest mulige hold til kampen.

For FC Midtjylland er der stadig utroligt meget at hente, og hvis de møder et reservepræget Liverpool-hold, så kan det pludselig blive en meget spændende kamp.

FC Midtjylland og Liverpool fik fine optakter

Liverpool var i kamp i lørdags, hvor de mødte oprykkerne fra Vejle på udebane. Det blev aldrig den mest underholdende kamp, men FCM beviste, hvorfor de er Danmarks bedste hold i øjeblikket.

Offensiven var ringe, men defensiven stod bundsolidt, og det var nok for FCM, som vandt kampen med 2-0.

Liverpool spillede hjemme på Anfield imod Wolves. Mange forventede en ret tæt kamp, men Liverpool var klasser over gæsterne.

Det endte med en fin 4-0-sejr på mål af Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum, Joel Matip og et selvmål.

Særligt for FC Midtjylland var weekendens sejr vigtig. Udover, at de kom op på Superligaens førsteplads, så var det også den første sejr i tre kampe.

Der kan ikke være tvivl om, at Liverpool skal være favoritter, men hvis Jürgen Klopp sparer alle stjernerne, så kan det blive en tæt kamp.

Se FC Midtjylland – Liverpool online med live streaming!

Hvornår kan FC Midtjylland – Liverpool live streames?

FC Midtjylland – Liverpool kan live streames onsdag den 9. december kl. 18.55.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Liverpool

Når ”You´ ll never walk alone” gjalder ud over Anfield Road, så må selv dem mest hardcore fodboldfan gribe sig til hjertet og synge med. Liverpools kendingsmelodi er et varemærke, som følger trup

Læs mere om LIVERPOOL her