FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC Vaduz
FC Vaduz
14. Jul 2016
18:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FCM v Vaduz: Lilleputterne skal have tæsk

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø14. July 2016

Vil du også gerne se FCM v Vaduz live stream? Så læs denne optakt og få flere detaljer om det spændende opgør.

Flot tur af FCM

FC Midtjylland må gerne gentage den fine historie, de havde i Europa League i sidste sæson.

Vi gider naturligvis ikke, at de skal tabe 1-5 til Manchester United, men så længe der kommer point på den danske konto i UEFA-regi, så vil det være godt.

I både 2012 og 2013 gik den danske mester direkte i Champions League gruppespillet, og vi vil genre tilbage til de gode gamle dage.

Der mangler nye spillere

Når man gerne vil spille med om det danske mesterskab og deltage i et europæisk gruppespil, så skal man have lidt nyt blod til truppen.

Midtjyderne plejer nok at kunne skabe bølger i den hjemlige andedam, når de kommer tromlende, men der har været meget stille omkring dem indtil nu.

Der er rykket ikke mindre end ni spillere op fra ungdomsrækkerne, mens fire spillere, som har været på lån, er vendt hjem til stalden igen.

Matthew med moneterne

Nu er det jo egentlig ikke fordi, at FCM skal mangle penge i klubkassen.

60 % af aktierne ejes af den engelske rigmand Matthew Benham, som også har aktiemajoriteten i Brentford, hvor Lasse Vibe og Andreas Bjelland spiller.

Hvis han vil noget med FCM, så skal han også være villig til at putte lidt mønt i klubben og lade den yngle noget så grusomt.

Nemt mod litauere

FCM har allerede været i kamp i denne turnering, da de startede helt tilbage i første runde af Europa League-kvalifikationen.

Her mødte man Sudova fra Litauen, og det var en meget ubekendt størrelse, som man dog ordnede med 1-0 hjemme.

Herefter kunne man godt frygte for returen, når man kun var foran med en enkelt pind, men det blev ordnet med de samme cifre, som af træner Jess Thorup betegnes som de sikreste 1-0 sejre i hans karriere.

Hvordan ender FCM v Vaduz live stream?

Vi har svært ved at se, hvordan Vaduz på noget plan skal blive en trussel for FCM.

De danske bronzevindere må være mindst en klasse over holdet fra et land, der har ti gange færre indbyggere, end der er registrerede fodboldspillere herhjemme.

Vi tipper 3-0.

Hold øje med

Martin Pusic, FC Midtjylland.

Hvad skal du spille på i FCM v Vaduz live stream?

Hvis du spiller 3-0 til FCM, får du odds 11.00 hos Bet365.

Hvornår kan du se FCM v Vaduz live stream?

Kampen spilles torsdag d. 14. juli kl. 18.30 på MCH Arena i Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

FC Vaduz

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om FC VADUZ her