FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
13. Aug 2017
13:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland - FC Nordsjælland på live stream online 13.08

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard13. August 2017

FC Midtjylland får problemer imod Nordsjælland

Søndagens Superliga-program starter i Herning, når FC Midtjylland tager imod FC Nordsjælland, og du kan se kampen på live stream! FC Midtjylland har ikke fået den ønskede start på Superligaen, som i øvrigt føres af FC Nordsjælland. Tigerne har vundet fire ud af fire kampe, mens FC Midtjylland kun har hentet seks point. Der plejer at være knald på, når FC Midtjylland og FC Nordsjælland mødes, og vi tør godt garantere mål. FC Midtjylland skal dog også tænke på torsdagens Europa League-kamp, hvor de møder Apollon fra Cypern, og det kan få betydning for kampen. Se FC Midtjylland – FC Nordsjælland på live stream!

FCM er stærke i Herning

FC Midtjylland har ikke spillet med i den absolutte top i de sidste par år, og ifølge kritikere skyldes det træner Jess Thorup. Spillet er ikke rigtigt prængende, men de er dog rimeligt stærke hjemme i Herning, hvor klart størstedelen af deres point hentes. Tager man slutningen af sidste sæson med, så har de faktisk vundet otte af de seneste ni kampe på MCH Arena i Herning.

Der er dog fortsat brug for forbedringer på holdet, før de kan true FC København og Brøndby. Særligt midterforsvaret, hvor unge Kristian Riis og Kian Hansen skal spille, har set sløjt ud. De har været ramt af skader, og samtidigt roteret på grund af det stramme kampprogram, så måske kommer det med tiden.

FC Nordsjællands stime må snart slutte

FC Nordsjælland har op til denne sæson solgt deres tre måske vigtigste spillere, og man har selvfølgelig forventet, at det ville gå ud over det sportslige niveau. Det har man dog ikke kunne se på Kasper Hjulmands hold indtil videre.

De har vundet alle fire kampe indtil videre, og modstanderne tæller sidste års anden- og tredjeplads fra hhv. Brøndby og Lyngby. Deres kampe har været ekstremt målrige, og der er blevet scoret 18 mål i deres første fire kampe! Derfor forventer vi endnu en fremragende fodboldkamp fra Superligaen, og du kan se FC Midtjylland – FC Nordsjælland på live stream!

Hvordan ender FC Midtjylland – FC Nordsjælland live stream?

FC Midtjylland har et stærkere hold, og de skal være klare favoritter hjemme i Herning, men FC Nordsjælland har været flyvende indtil videre.

Vi tror på 3-1 til FC Midtjylland.

Hold øje med

Paul Onuachu, FC Midtjylland og Ernest Asante, FC Nordsjælland.

Hvornår kan du se FC Midtjylland – FC Nordsjælland live stream?

FC Midtjylland – FC Nordsjælland spilles søndag den 13. august kl. 13.00 på MCH Arena i Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

FC Nordsjælland

Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj sk

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her