FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
29. Apr 2017
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland – FC Nordsjælland live: Ulvene under ustyrligt pres!

Mathilde Miller

Mathilde Miller29. April 2017

Kampen om det sidste sæt medaljer er i fuld gang. Halvdelen af kampene i slutspillet er afviklet, og tre hold kan fortsat snuppe bronzen. To af dem mødes, når FC Midtjylland tager imod FC Nordsjælland på den jyske Hede.

Du kan live streame FCM vs FCN direkte på alle formater, lige meget om det er en telefon, tablet, eller PC du har ved hånden. Så lige meget om du er hjemme i sofaen, eller i S-toget kan du nemt se FC Midtjylland FC Nordsjælland via live stream!

Har ulvene tabt pusten?

Kigger man på organisation og lønbudget, er FC København i en liga for sig selv i Superligaen. Brøndby er nummer to, men herefter følger FC Midtjylland, som siden etableringen i 2000 lynhurtigt etablerede sig som en af sværvægterne i dansk fodbold.

Derfor var de også iblandt de selvfølgerne, når man talte om en endelig top-seks, og som sæsonen skred frem, var de favoritter til at ende med bronzemedaljerne. Men slutspillet har slet ikke vist sig at være en cocktail, som Ulvene bryder sig om. Kun SønderjyskE er blevet besejret, og en stensikker medalje er for alvor i fare for at blive byttet ud med en femteplads.

Det vil være en katastrofe for de ultra-ambitiøse midtjyder at ende udenfor top-tre, men sker det, vil de kun kunne takke sig selv. Bundniveauet har været alt for lavt, og kun Paul Onuachu har været en seriøs trussel i angrebet. Det skal han også være, hvis FCM skal have point ud af opgøret mod Tigerne fra Farum.

Viser fin form

Så sent som i sidste weekend var FC Nordsjælland tæt på at få point imod Brøndby IF. I flere omgange var de voldsomt tæt på scoring, og kun en klassekamp fra Brøndby-keeper, Frederik Rønnow, var årsag til, at de ikke fik kuglen i kassen.

I det hele taget har det unge mandskab fra Nordsjælland taget imponerende imod opgaven i top-seks. Efter at have sneget sig med i toppen, har de kun tabt førnævnte kamp til BIF og har stort set indhentet hullet til tredjepladsen. Kun et enkelt point skiller dem inden weekendens kamp. Foråret kan altså ende i den helt store triumf for holdet fra Farum, men det kræver givetvis en sejr i Herning.

Hvordan ender FCM FCN live stream?

På hjemmebane bør FC Midtjylland lægge maksimalt pres på, men de skal stå tidligt op, hvis de ikke skal løbes over af de velspillende nordsjællændere.

Vi tipper: Vi tror, at den ender 2-2.

Hold øje med:

Paul Onuachu, FC Midtjylland og Marcus Ingvartsen, FC Nordsjælland.

Hvornår kan jeg se FCM FCN live stream?

Kampen imellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland spilles lørdag d. 29.april kl. 16.00 på MCH Arena, Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

FC Nordsjælland

Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj sk

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her