FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
20. Sep 2015
13:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v FC Nordsjælland!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø20. September 2015

FC Midtjylland er holdet, som hele Danmark følge for tiden. De ligger nummer et i Superligaen, og de er eneste danske hold tilbage i Europa.

Her har de nået gruppespillet i Europa League, hvor modstanderne er Legia Warszawa, Club Brügge og SSC Napoli.

Første kamp stod torsdag, hvor man tog imod polakkerne, og det blev en tæt affære, som blev afgjort på et selvmål af Michal Kucharczyk. Super start af Ulvene, som dermed har de første point på kontoen og har lagt sig i spidsen af gruppen sammen med Napoli, som vandt 5-0 over Club Brügge.

Bruninho to the resue

I FC Nordsjælland har man en mand, der kan score mål. Han hedder Bruninho, er brasilianer og kommer fra det eksotiske HB Køge fra 1. division.

Men han har så sandelig bevist sit værd i Superligaen, hvor han nu er oppe på seks scoringer i otte kampe.

Den seneste kom i en langgaber mod Viborg, som længe så ud til at ende 0-0. Men så dukkede Bruninho op ved fjerneste stolpe og headede bolden ind efter et indlæg fra rappe Joshua John.

Vi tipper: FC Midtjylland er næsten mand for mand bedre end FC Nordsjælland, og de skal nok vinde på eget fort. Vi tipper 2-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

FC Nordsjælland

Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj sk

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her