FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC København
FC København
10. Nov 2019
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FCM - FCK Live Stream: Se FC Midtjylland - FC København

Torsten Hansen

Torsten Hansen10. November 2019

Live Stream FCM vs FCK online

Du kan se Superliga-braget mellem FC Midtjylland og FC København online med live streaming! Søndagens helt store kamp i den danske Superliga spilles kl. 18.00 på MCH Arena, hvor de to guldkandidater fra FCM og FCK mødes.

De to hold er de klart bedste i dansk fodbold i disse år. Det står næsten allerede klart, at hverken Brøndby eller OB kommer til at kæmpe med om mesterskabet, selvom afstanden derned ikke er så stor igen.

Derfor kan man tale om en seks-points-kamp i Herning. FC Midtjylland kan udbygge forspringet til syv point, og med tanke på, hvor mange kampe FC København skal spille i denne sæson, så må gæsterne fra København ikke tabe kampen.

FC Midtjylland har en stor fordel

FC København var før sæsonen udråbt som den store guldfavorit. Det skyldes, at de med det største spillerbudget også har de dyreste spillere, og så er de selvfølgelig også forsvarende mestre.

Begge hold har skiftet meget ud i sommerpausen, hvor FC Midtjylland nok har skulle bruge mest tid på at genopbygge holdet.

FC Midtjylland fører dog med fire point efter de første 15 runder af 3F Superligaen.

Dels har FC København været hårdt ramt af skader, og så har de haft et væsentligt tættere kampprogram.

FC Midtjylland røg således tidligt ud af både Europa League og Sydbank Pokalen imod hhv. Glasgow Rangers og Fremad Amager.

FCKs manager Ståle Solbakken har været ude påpege netop dette, og han gav samtidigt en stikpille ved at sige, at FCK er en international klub, mens FC Midtjylland blot er en national klub.

FC København har store problemer imod FCM på udebane

Alligevel har FC Midtjylland været ekstremt gode, når de har taget imod FC København hjemme på heden i Herning.

Ulvene har vundet de seneste seks kampe på hjemmebane imod Løverne, og den samlede målscore lyder på 16-6.

Det blev til en stor 4-0-sejr, da FCK var på besøg sidste, men der var dog en klar motivationsforskel på de to mandskaber på daværende tidspunkt.

Vi skal over tre år tilbage for at finde FCKs seneste sejr imod FCM på udebane.

Det seneste møde mellem de to tophold blev spillet for to måneder siden i Parken. Her spillede FC Midtjylland givetvis den bedste kamp, men det endte 0-0.

Kan FCK vinde denne gang?

Med en Europa League-kamp imod Dynamo Kiev om torsdagen og mange skader, kan FCK så vinde i Herning?

Det kan de selvfølgelig, men FC Midtjylland må vurderes som favoritter, da holdene generelt er ret jævnbyrdige i øjeblikket.

Hvornår kan du se kampen online?

FC Midtjylland – FC København kan live streames søndag den 10. november kl. 18.00.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her