FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC København
FC København
16. Sep 2018
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland - FC København | Live Streaming Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen16. September 2018

Topkampen mellem FC Midtjylland og FC København kan live streames direkte på nettet. Live streaming er den klart bedste og mest økonomiske måde at se fodbold på, og det er klart vores anbefaling, at man live streamer FCM – FCK.

Det plejer at være festligt, når FC Midtjylland og FC København mødes i Superligaen. Således har de seneste indbyrdes kampe haft et gennemsnit på over fire mål pr. kamp, og vi håber selvfølgelig på endnu en målfest i Herning.

FC København kommer stærkest ind til kampen, og Superligaens førerhold er også favoritter selvom FC Midtjylland er stærke hjemme på MCH Arena.

Live stream FC Midtjylland – FC København online!

FCM fik vigtigt point før pausen

FC Midtjylland skuffede i de europæiske kvalifikationskampe imod Malmø, og de kom dermed ikke med i Europa League-gruppespillet.

Efter et fint 2-2-resultat i Malmø, tabte FCM 0-2 hjemme på heden, hvilket selvfølgelig var langt fra acceptabelt.

Efterfølgende skulle FC Midtjylland på en meget svær opgave på Brøndby Stadion, hvor de mødte et hævntørstigt BIF-hold.

FC Midtjylland kom bagud to gange, og da man samtidigt fik Mayron George udvist efter to håbløse advarsler, så så det virkelig svært ud for dem.

FC Midtjylland viste dog den styrke, der også kendetegnede dem i sidste sæson, og de udlignede til 2-2 på et dødboldsmål af Erik Sviatchenko.

Udover, at man henter uafgjort i en svær udekamp imod en direkte konkurrent, så burde det også give FCM-spillerne et moralsk boost.

FCK har ikke tabt siden premieren

FC København kom forfærdelig fra start i Superligaen, og nogle fans frygtede nok, at holdet ville fortsætte i den samme forfatning som i sidste sæson.

Man må dog sige, at FCK og Ståle Solbakken virkelig har vist deres høje niveau siden da, og de har nu ikke tabt i de seneste 15 kampe.

To af disse kampe var imod Serie A-topholdet Atalanta, som virkelig testede FCK, og man har fornemmelsen af, at FCK-holdet kan opnå noget stort i Europa League i denne sæson.

Første prioriteten i denne sæson for FCK må dog være at vinde Superligaen igen efter den forfærdelige sæson sidst.

Michael Lüftner er blevet langtidsskadet, men det kommer nok ikke til at have nogen indflydelse, da Andreas Bjelland og Denis Vavro har vist sig som et meget stærkt stopperpar.

Derudover må FCK undvære Jonas Wind og nok også Sotirios Papagiannopoulos, mens FCM må undvære Rilwan Hassan og Kristian Riis.

Se FC Midtjylland – FC København med online live stream.

FC Midtjylland – FC København: Bud på kampens resultat

FC København har det stærkeste hold, og de er således også vores bud på en vinder, og det kunne meget vel blive i en målrig kamp.

Vi tror på en 3-1-sejr til FCK.

Profilerne

Paul Onuachu, FC Midtjylland og Dame N’Doye, FC København.

Hvornår live streames FC Midtjylland – FC København online?

FC Midtjylland – FC København live streames søndag den 16. september kl. 18.00.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her