FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC København
FC København
3. Mar 2016
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v FCK Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 3. March 2016

Der er i den grad dømt topopgør, når FC Midtjylland tager imod FC København i den udsatte snekamp fra vinteren.

Dermed kommer de to klubber endelig op på samme antal kampe som resten af feltet, og så kan man bedre måle forskellene i toppen.

FCK fik en lille gave, da FCM og AaB spillede uafgjort i mandags, hvor FCM startede pakkelegen med at få et straffe forærende. Paul Onuachu var klart uden for feltet, da Kenneth Emil Pedersen trak ham ned, men Jakob Poulsen var ligeglad og iskold, da han satte 1-0 ind.

Lukas Spalvis (naturligvis) fik udlignet, men da FCK vandt 2-1 over Esbjerg i Parken, så var det i den grad københavnernes runde.

De er nu seks point foran midtjyderne og kan i princippet tåle at tabe, mens et point vil være meget fint. Der var da også gode ting at spore i sejren over EfB, selvom ikke alting sad i skabet. Men når man får tre point i premieren, så kan man vel ikke tillade sig at være utilfredse.

Vi tipper FCK kan som skrevet nøjes med et point, og det får de også med hjem fra Heden. Vi tipper 2-2.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her