FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC København
FC København
14. Aug 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v FC København live

Mathilde Miller

Mathilde Miller14. August 2015

Man kan ikke fortænke Ståle Solbakken i at have en anelse ondt i maven inden, FC København tager til Herning for at møde FC Midtjylland i sæsonens første alvorlige styrkeprøve.

FC Midtjylland stormer afsted i Superligaen og har ikke vist svaghedstegn siden fadæsen på Cypern, hvor holdet blev slået ud af kvalifikationen til Champions League.

I skrivende stund er de det eneste hold, som fortsat ikke har sat point til i Superligaen, og med en sejr over FCK kan de allerede have et forspring på otte point. Godt nok har FCK en kamp i hånden, men presset på dem frem mod fredagens opgør er enormt.

Vi tipper:

Vi tror, at FCM vinder med 3-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her