FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Esbjerg fB
Esbjerg fB
8. Nov 2015
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v Esbjerg fB Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 8. November 2015

Uhada, FCM. For anden gang i træk fik de en regulær røvfuld, da de mødte SSC Napoli i Europa League.

Man havde nok frygtet, at det ville gå galt i Italien, men man er jo altid (jubel)optimist, når det gælder danske hold i Europa.

Desværre var Gli Azzuri for stærke og kunne allerede ved halvleg lukke kampen, da de var på 3-0 på scoringer fra Omar El Kaddouri og to gange Manolo Gabbiadini. I omgang to kom der yderlige to kasser i det danske bur ved Christian Maggio og José Maria Callejon, og så var det heldigvis for Ulvene slut på mareridtet.

Iskolde Bille

Nu gælder det så Esbjerg fB, som fik sig en sejr mod FC Nordsjælland i fredagskampen, hvor der var drama for alle pengene.

Marcus Ingvartsen sendte FCN i spidsen, men EfB fik udlignet på et straffespark, som ikke var der. Dommeren så hands i feltet, men bolden ramte klart en FCN-spiller i ansigtet.

Nicki Bille var dog iskold, da han satte bolden ind, og Lasse Rise ville lige efterfølge sin angrebsmakker, da han bombede 2-1 ind.

Vi tipper: FCM er i dyb krise, og det skal Bille og co. udnytte. Vi tipper 1-2.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Esbjerg fB

De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider hold

Læs mere om ESBJERG FB her