FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Club Brugge
Club Brugge
10. Dec 2015
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v Club Brugge Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø10. December 2015

Så skal FC Midtjylland for alvor stå sin europæiske prøve.

Med blot et enkelt point kan de spille sig videre i Europa League, mens belgierne skal bruge en sejr for at smutte forbi danskerne.

Vi må antage, at Napoli gør rent bord hjemme mod Legia Warszawa og tager sejr nummer seks på stribe, og så er der ikke nogen trussel fra polsk side.

Til gengæld er Brügge svært pressede, da de skal vinde i Danmark, men det har de desværre gjort før.

FCM sluttede af med et nederlag til AGF i Superligaen og er nu fire point efter FCK i toppen, hvilket er skuffende. Men hvis de kan slutte gruppespillet af med at gå videre, så bliver julen lige lidt lunere.

Vi tipper: Vi tror, at FCM viser vejen og går videre mod dansker-dræberne fra Brügge og tipper 1-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Club Brugge

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om CLUB BRUGGE her