FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
1. Mar 2018
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland - Brøndby: Live Stream kampen online

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 1. March 2018

Sådan live streamer man FC Midtjylland – Brøndby IF

FC Midtjylland og Brøndby IF mødes i Superligaen, og du kan live streame topkampen direkte på din computer, mobil eller tablet. Kun tre point skiller de to guldkandidater i Superliga-tabellen, og derfor betyder torsdagens kamp sindssygt meget for de to hold.

FC Midtjylland har vundet klubbens eneste mesterskab i 2015, men har siden da haft problemer med at følge med FC København. Brøndby-holdet har ikke vundet siden 2005, men de har været fremragende under Alexander Zorniger, og det ville være godt for dansk fodbold at se dem tilbage på toppen.

Brøndby vandt hele 4-0, da de to hold mødtes på Brøndby Stadion tidligere på sæsonen, men vi kan forvente en anderledes tæt kamp denne gang.

Se Superligakampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF direkte på live stream.

FC Midtjylland er ekstremt stærke hjemme

Der er ingen tvivl om, at der venter en fantastisk kamp på MCH Arena i Herning. Det er Superligaens bedste hjemmehold imod det bedste udehold, og selvfølgelig ligaens klart bedste hold i denne sæson.

FC Midtjylland har vundet 10 ud af 11 hjemmekampe, og de har kun sat point til imod Lyngby, da David Boysen udlignede til 1-1 i dommerens overtid. Det var ellers en kamp, som FC Midtjylland dominerede, og skulle have vundet.

De har kun spillet en hjemmekamp i foråret, og her mødte de FC København. FCM kom bagud 0-1 i starten af kampen, men de viste god moral, og de endte med at vinde kampen 3-1.

Frank Onyeka, Mikkel Duelund og Marc Dal Hende scorede FC Midtjyllands mål. Desværre for FC Midtjylland, så fik Onyeka et meget dumt kort imod Hobro, og han sidder derfor ude med karantæne.

Brøndby IF får god støtte

Brøndby IF er Superligaens næstbedste udehold, og det er ikke helt tilfældigt. De får nemlig altid vanvittig flot støtte fra de mange tilrejsende Brøndby-fans, som kommer til fra hele landet.

Der er selvfølgelig også udsolgt på Brøndby-fansenes afsnit i Herning, hvor der er solgt 1300 billetter. De har faktisk fået lov til at øge kapaciteten med 250 mennesker, da efterspørgslen var så stor.

De to hold mødtes i semifinalen i sidste sæsons DBU Pokalturnering, hvor der virkelig var drama til sidste minut.

Jakob Poulsen bragte FC Midtjylland foran 1-0 i første halvleg, men Teemu Pukki udlignede kort efter til 1-1. Det var også stillingen til pausen, men Christian Nørgaard scorede sejrsmålet i dommerens overtid, og han sendt dermed Brøndby til pokalfinalen, hvor de dog tabte imod FC København.

Sidst Brøndby var på besøg i Superligaen tabte de 4-2, og de to hold har spillet flere fantastisk kampe.

Brøndby må undvære midtstopper Paulus Arajuuri, som har karantæne.

Du kan se kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF direkte på live stream.

Hvordan ender FC Midtjylland – Brøndby IF live stream?

FC Midtjylland har hjemmebanefordelen, men Brøndby IF kan sagtens vinde, og vi kan forvente en målrig og underholdende kamp.

Vi tror på 2-2 efter en fantastisk guldkamp.

Hold øje med

Mikkel Duelund, FC Midtjylland og Hany Mukhtar, Brøndby IF.

Hvornår kan man se FC Midtjylland – Brøndby IF live stream?

FC Midtjylland – Brøndby IF spilles torsdag den 1. marts kl. 20.00 på MCH Arena i Herning.

Der er i øvrigt udsolgt til kampen.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her