FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
4. May 2017
18:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland - Brøndby IF live stream 04.05.2017: Nederlag ikke en mulighed

Mathilde Miller

Mathilde Miller 4. May 2017

Selvom det er gået fremad i løbet af de seneste 10 måneder, er der ikke nogen tvivl om, at man er trofæsulten på Vestegnen! Det samme er man på Heden, hvorfor man kan forvente et brag af en fodboldkamp, når FCM og BIF tørner sammen i semifinalen i DBU Pokalen torsdag aften.

Du kan streame FC Midtjylland Brøndby direkte og i høj kvalitet både på computer, tablet og telefon. Så lige meget om der er aftenvagt på jobbet eller planer med kæresten, kan du sagtens streame FCM BIF live. Rigtig god fornøjelse!

Vigtigste kamp i foråret!

Der er vel næppe nogen klub, som hungrer mere efter succes, end de gør på Vestegnen. Det er snart 10 år siden, at de kunne tilføje et trofæ til samlingen, og det har været 10 år, hvor de år efter år har kunnet se rivalerne fra Østerbro fejre den ene triumf efter den anden. Mesterskabet har aldrig rigtig været en mulighed. Dertil er FC København simpelthen for stærke. Set over en hel sæson har der aldrig rigtig været tvivl om, at guldet tilhører Løverne, og nok vil gøre det i en årrække.

Men DBU Pokalen er en anden sag. Den skal i sidste ende afgøres over en enkelt kamp og her kan alt ske. Men inden man når så langt, skal Ulvene fra Herning nedkæmpes på Heden i Herning, i det der indtil nu er den vigtigste kamp i 2017. Det er en status som hele tiden vil blive ændret, men med sølvmedaljerne så godt som sikret, er der ikke nogen tvivl om, at torsdagens opgør på MCH Arena er den vigtigste kamp indtil nu.

Men det bliver alt andet end nemt.

Mere vil have mere

Med mesterskabet i 2015 fik Ulvene smagt på det at vinde, og ordsproget om, at mere vil have mere, gælder i høj grad også i fodbold. Derfor vil Ulvene heller lægge sig ned fra start. Da de to tørnede sammen i starten af april, endte det i en særdeles underholdende affære, der i sidste ende blev en sejr på 3-2 til Brøndby IF. Men hvis der er noget, man kan tage med fra den kamp, er det, at de to hold ligger tæt, og alt kan ske!

Hvordan ender FC Midtjylland Brøndby IF live stream?

FCM skal forsøge at sætte Paul Onuachu i scene, så Brøndbys forsvar for noget at se til. Men det sammen kan man sige om gæsternes angreb, som har flere strenge at spille på.

Vi tipper:

Vi tror, at Brøndby vinder 2-1.

Hold øje med:

Paul Onuachu, FC Midtjylland og Kamil Wilczek, Brøndby IF

Hvornår kan jeg se FCM BIF live stream?

Pokal-kampen imellem FC Midtjylland og Brøndby IF spilles imellem torsdag d. 4. maj 2017 kl. 18.30 på MCH Arena, Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her