FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
3. Apr 2016
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v Brøndby IF Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller 3. April 2016

Der er nok ikke mange klubber, der så så meget frem til påskepausen som Brøndby IF. Kort forinden var Oscar-gate eksploderet, hvilket sendte Brøndby IF ud i en krise, hvor de får AGF til at virke velorganiserede, og De Hviie har ellers haft en stærk position, som galehuset i dansk fodbold.

I denne uge tog Jan Bech Andersen så konsekvensen af balladen og meddelte, at han ikke genopstiller som bestyrelsesformand, når der er generelforsamling d. 13. april. Begrundelsen er, at han ikke vil tage fokus væk fra spillet på banen, og fokus har de brug for, når de blå/gule tager til Herning for at møde FC Midtjylland.

Siden Jes Thorup kom til klubben er formkurven lige så stille gået ned af bakke. De gjorde det ok i begyndelsen, men det var uden at spille godt, og det er tydeligt, at en del af spillerne ikke befinder sig ret godt under Thorup og hans rotationsprincip.

Vi tipper:

Vi tror, at FCM vinder 2-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her