FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Atalanta
Atalanta
21. Oct 2020
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland - Atalanta Online: Live Stream Fodbold

Torsten Hansen

Torsten Hansen21. October 2020

Se FC Midtjyllands Champions League-kamp imod Atalanta online med live streaming! Der venter en meget spændende kamp på MCH Arena i Herning, når FC Midtjylland går på banen til klubbens første Champions League-kamp nogensinde, og du kan live streame hele kampen online.

Atalanta er selvfølgelig klare favoritter til at besejre FC Midtjylland, men overraskelsen kan sagtens ligge og lure.

Mens FC Midtjylland vandt relativt problemfrit med 3-1 over FC Midtjylland, så tabte Atalanta weekendens ligakamp med hele 4-1 imod Napoli.

Selvom de italienske gæster scorer et hav af mål, så indkasserer de også rigtigt mange mål, så FC Midtjylland bør i hvert fald have gode chancer for at komme på tavlen.

Se FC Midtjylland – Atalanta online med live streaming!

Kan FCM lukke ned for Atalanta?

FC Midtjylland har fået en voldsom lodtrækning til klubbens første Champions League-gruppespil. Der venter seks kampe imod Atalanta, Ajax og Liverpool, så der er ingen tvivl om, at det bliver ekstremt svært for de danske mestre at gå videre.

Topklubberne i europæisk fodbold er dog mere ustabile end nogensinde før, og det mærkelige program samt det faktum, at størstedelen af fodboldkampene spilles uden tilskuere, kan være med at åbne op for FC Midtjyllands muligheder.

I første omgang venter der en svær kamp imod det italienske tophold Atalanta. Det er Europas mest scorende hold, som på trods af et relativt lavt spillerbudget kan spille op med nogle af verdens stærkeste klubhold.

Atalanta spiller noget fantastisk og offensiv fodbold. FC Midtjylland har indtil videre spillet ret aggressivt og friskt til under Brian Priske, men det er svært at vide om de vil gøre det samme imod Atalanta.

Hvis man først kommer for langt frem på banen imod italienerne, så er de ekstremt gode til at udnytte det.

Vi forventer, at FCM står mere lavt på banen end de har gjort i de seneste europæiske kampe.

Atalanta tabte klart i weekenden

Atalanta har ikke tabt ret mange fodboldkampe i de seneste par år, men de gæstende italienere fik en elendig optakt til onsdagens kamp imod FCM.

Lørdag aften besøgte Atalanta-holdet Napoli på udebane. Efter en utrolig første halvleg stod det hele 4-0 til Napoli ved pausen, og selvom Sam Lammers fik reduceret efter pausen, så blev Atalanta-holdet kørt over.

Atalanta-træner Gian Piero Gasperini stillede med sine bedste spillere, så det er ikke engang på grund af rotationer, at de tabte så klart.

Brian Priske havde valgt at lade Frank Onyeka få en pause i deres kamp imod OB i weekenden, men ellers var der rigeligt med spilletid til profilerne på holdet.

Se FC Midtjylland – Atalanta online live streaming!

Hvad bliver kampen?

Atalanta er klare favoritter til at vinde, men en dansk overraskelse kan ikke udelukkes.

Vi tror på 3-2 til Atalanta.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Atalanta

Klubben, med det fulde navn Atalanta Bergamasca Calcio, holder til i Bergamo, som er hovedstaden i regionen Lombardiet. Klubben blev grundlagt i 1907 som et modsvar på den allerede eksisterende

Læs mere om ATALANTA her