FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Apollon Limassol
Apollon Limassol
24. Aug 2017
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Sådan ser du FC Midtjylland - Apollon Limassol direkte på live stream 24.08.2017

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard24. August 2017

FC Midtjylland kæmper for Europa League

Når FC Midtjylland torsdag aften spiller Europa League-kvalifikation imod Apollon Limassol, så skal du selvfølgelig se kampen på live stream! FC Midtjyland tabte 2-3 på Cypern på en overtidsscoring, og de derfor tvunget til at vinde hjemmekampen på MCH Arena. Jess Thorups mandskab er dog langt stærkere hjemme i Herning, hvor de har scoret masser af mål, så det er langt fra umuligt at gå videre. FC Midtjylland tabte dog sidst de mødte et cypriotisk hold på hjemmebane, men Apollon er ikke så lige så god som APOEL. Se EL-kampen FC Midtjylland – Apollon Limassol på live stream!

Underholdende kamp på Cypern

De to hold spillede det første playoff-opgør torsdag aften i Nicosia, og desværre vandt hjemmeholdet med 3-2. Alexander Sørloth havde ellers udlignet med sin anden scoring, men FCM-forsvaret snork sov på et indlæg, og man bliver bare straffet for at lave børnefejl i europæisk fodbold.

Heldigvis fik de lavet to udebanemål, og de kan dermed nøjes med at vinde 1-0 eller 2-1 hjemme på MCH Arena. Problemet er bare, at deres defensiv ikke er særligt stærk, og de har kun holdt buret rent en gang i denne sæson.

Desværre må FC Midtjylland undvære deres helt store angrebsprofil Paul Onuachu, som lige er blevet opereret, men Sørloth er heldigvis varm.

FCM er stærke på MCH Arena

FC Midtjylland skal finde frem til deres normalt dominerende stil, de har hjemme på MCH Arena. De har scoret mindst to mål i alle hjemmekampe i denne sæson, og det er de formentlig også nødt til at gøre igen. Selvom Jesper Hansen er en dygtig keeper, så giver FCM simpelthen for mange chancer væk.

FC Midtjylland har dog fine Europa League-resultater på MCH Arena. De har blandt andet slået Southampton og Manchester United i løbet af de seneste sæsoner, så de ikke ligefrem skræmte af at møde Apollon fra Cypern.

Det ville være rigtigt stort for dansk fodbold at have to hold med i europæiske gruppespil. Se FC Midtjylland – Apollon direkte på live stream!

Hvordan ender FC Midtjylland – Apollon Limassol live stream?

FC Midtjylland er favoritter, men de skal gå efter at holde buret rent.

Vi tror på 2-1 til FC Midtjylland.

Hold øje med

Alexander Sørloth, FC Midtjylland og Charis Kryiakou, Apollon Limassol

Hvornår kan du se FC Midtjylland – Apollon Limassol live stream?

FC Midtjylland – Apollon Limassol spilles torsdag den 24. august kl. 20.00 på MCH Arena i Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Apollon Limassol

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om APOLLON LIMASSOL her