FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Ajax
Ajax
3. Nov 2020
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Midtjylland v Ajax Live Stream: Se FCM - Ajax Online!

Torsten Hansen

Torsten Hansen 3. November 2020

Se Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Ajax med live streaming! FC Midtjylland spiller tirsdag aften klubbens tredje Champions League-kamp, når de tager imod Ajax hjemme på MCH Arena, og hvis du ikke skal se Champions League-fodbold i TV, så kan du live streame hele kampen online.

FC Midtjylland har tabt de første to kampe i Champions League, hvorfor det er tæt på umuligt for dem at gå videre.

De skal dog jagte drømmen, og meget kan ændre sig, hvis de formår at besejre Ajax.

Ajax har ganske vist kun fået et enkelt point ud af de to kampe, men de var blandt andet tæt på at vinde sidste uges kamp imod Atalanta, hvor de dog smed en 2-0-føring på gulvet.

Se Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Ajax med online live streaming!

FC Midtjylland var bedre med imod Liverpool

FC Midtjylland fik en meget svær start på Champions League, da de tog imod Atalanta i den første kamp. Selvom de i perioder viste fint spil, så lavede de for mange børnefejl, som Atalanta nemt straffede, og det var slet ikke ufortjent, at de danske mestre tabte hele 4-0.

Der var lagt op til en endnu sværere kamp i sidste uge, hvor FCM mødte Liverpool på udebane. FCM-holdet stillede op på præcis samme måde, men de kom langt bedre ud til kampen, og de var nærmest det bedste hold før pausen.

Der blev ikke scoret i første halvleg, men der gik ikke længe før Diogo Jota scorede til 1-0 efter pausen. Mohamed Salah lukkede kampen, da han scorede på et straffespark i slutningen af kampen.

Liverpool væltede bestemt ikke i chancer, og FCM havde faktisk to oplagte muligheder, men Anders Dreyer brændte ved begge lejligheder.

Nu har FC Midtjylland så gode muligheder imod et svingende Ajax-mandskab.

FC Midtjylland og Ajax kæmper om tredjepladsen i gruppen

Der er kun spillet to af gruppens seks kampe, så alt er i teorien helt åbent før de resterende fire gruppekampe.

Tager man de realistiske briller på, så tør vi godt udelukke, at FC Midtjylland går videre, da der allerede er fire point op til Atalanta og seks point op til Liverpool.

Ajax er dog kun et enkelt point foran, og det er langt fra sikkert, at de bare moser FC Midtjylland, og det kan sagtens tænkes, at danskerne kan snyde Ajax i kampen om gruppens tredjeplads, som giver adgang til Europa League-turneringen efter jul.

Hvad bliver kampen?

Der er ingen tvivl om, at Ajax har det stærkeste, mest erfarne og bedste hold, men det betyder ikke, at de vinder kampen.

Vi tror det bliver en tæt kamp, som ender uafgjort 2-2.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Ajax

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om AJAX her