FC København
FC København
vs
Lok. Moskva
Lok. Moskva
14. sep 2017
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Live stream FCK - Lokomotiv Moska direkte online 14.09

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard14. september 2017

FCK åbner imod Lokomotiv Moska i Parken

Torsdag aften starter Europa League-gruppespillet, hvor FCK skal møde Lokomotiv Moskva, og du kan se kampen på live stream! FC København har fået en dårlig start på Superligaen, og der venter dem hård modstand fra Lokomotiv Moskva, som ligger på andenpladsen i den russiske Premier League. FCK har slået dem på udebane tilbage i 2007, men der er sket meget siden. Lokomotiv Moskva har en væsentlig stærkere trup end dengang, og de kommer til at give FCK problemer, selvom de er stærke hjemme i Parken. Se FCK – Lokomotiv Moskva på live stream!

Lokomotiv Moskva er kommet godt fra start

Det er et formstærkt russisk hold, som FC København skal møde i Parken. De endte kun på ottendepladsen i sidste års liga, men de vandt pokalturneringen for niende gang, og de har hentet nogle spændende forstærkninger til truppen henover sommmeren.

En af disse er EM-vinderen Eder, som de har lejet i Lille. De har forstærket forsvaret ved at hente den polske landsholdsspiller Maciej Rybus, som dermed er tilbage i Rusland efter et mislykket ophold i Lyon.

De ligger på andenpladsen i den russiske liga, hvor kun Zenit har hentet flere point, og den er væsentligt bedre end den dansk Superliga.

FCK med dårlig start på Superligaen

FC København har omvendt fået en meget dårlig start på Superligaen. De har allerede smidt point i flere hjemmekampe imod bundhold som Hobro, AC Horsens og AaB, og de virker meget langt fra sidste års høje niveau.

Før landskampspausen fik de ovenikøbet et meget grimt nederlag imod FC Nordsjælland, som har kostet noget selvtillid. De blev kørt midtover af et hold med en gennemsnitsalder på 21 år, og derfor kan man frygte, når de skal møde et russisk tophold. Se FCK – Lokomotiv Mosvka direkte på live stream!

Hvordan ender FCK – Lokomotiv Moskva live stream?

FCK er ganske stærke i Parken, men Lokomotiv Moskva har et meget stærkt hold.

Vi tror på 1-2 til de russiske gæster.

Hold øje med

Benjamin Verbic, FCK og Jefferson Farfan, Lokomotiv Moskva.

Hvornår kan du se FCK – Lokomotiv Moskva live stream?

FCK – Lokomotiv Moskva spilles torsdag den 14. september kl. 19.00 i Parken.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC København

FC København

FC København er den mest vindende klub i dansk fodboldhistorie, og der er tusinder af fans, der følger Byens Hold, når de spiller i Parken eller rundt omkring i det ganske danske land. Læs denne

Læs mere om FC KøBENHAVN her

Lok. Moskva

Følg nedenstående link for holdet siden.

Læs mere om LOK. MOSKVA her