FC København
FC København
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
25. Nov 2018
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FCK - FCM Live Streaming: Live Stream Superligaen

Torsten Hansen

Torsten Hansen25. November 2018

Kampen mellem FCK og FCM kan live streames direkte på nettet. Hvis du er til online live streaming, så kan du se FC Københavns kamp imod FC Midtjylland fra Superligaen.

Weekendens absolutte højdepunkt finder sted i Parken søndag aften klokken 18.00, når Superligaens to tophold, FC København og FC Midtjylland mødes.

De deler i øjeblikket førstepladsen med 35 point fra efter de første 16 kampe. Til gengæld har FC Midtjylland vundet de seneste fem opgør imod FCK, herunder to i denne sæson.

En af disse kampe var dog i Sydbank Pokalen, hvor FC København stillede med et forstærket reservehold på MCH Arena, og virkelig ikke havde stor interesse i at gå videre.

Nu gælder det til gengæld en direkte kamp om førstepladsen i Superligaen mellem Danmarks to bedste hold. Du kan se FCK – FCM med online live streaming!

FCK og FCM lider af skader

Både FC København og FC Midtjylland må formentlig undvære profiler til topkampen. Hos FC København er der tale om venstre back Nicolai Boilesen og Viktor Fischer.

Der er ikke blevet meldt noget ud om de tidligere Ajax-spillere fra FC Københavns side, og derfor er det endnu ikke til at sige, hvorvidt de bliver klar, men det forventes ikke.

Derudover sidder reserven Michael Lüftner ude med en landstidsskade, hvilket ikke kommer til at få betydning.

FC Midtjylland må nok se bort fra den vigtige midtbanespiller Tim Sparv. Han og Jakob Poulsen er kernen på FC Midtjyllands hold, og der er ikke helt en oplagt afløser for den rutinerede finne.

FCM måtte også undvære Tim Sparv i den seneste kamp, hvor de spillede imod Vejle på hjemmebane. Ved den lejlighed fik Jakob Poulsen selskab af brasilianske Evander centralt, men det lyder umiddelbart som for offensiv en opstilling til en kamp i Parken.

Dårlig stemning mellem FCK og FCM

Det er ikke mere end en måned siden, at FC København og FC Midtjylland mødte hinanden i Sydbank Pokalen.

FCK var midt i et tæt program, som bød på en masse Europa League-kampe, og de havde derfor ikke den store interesse i kampen, men FC Midtjylland stillede i stærkeste, og vandt fortjent kampen 2-0.

Erik Sviatchenko og Gustav Wikheim scorede Ulvenes mål, men det var faktisk ikke samtaleemnet efter kampen.

Der opstod en situation mellem den ellers så flinke Robert Skov og Erik Sviatchenko efter en duel, og Sviatchenko pustede til ilden i det efterfølgende interview, hvor han langede hårdt ud efter Skov.

Ståle Solbakken blandede sig senere i diskussionen, hvor han fortalte, at Sviatchenko har ringet adskillige gange til ham for at fortælle, hvor meget han gerne ville spille i FC København.

I denne uge har Claus Steinlein så været ude og markere sig i pressen for at fortælle, at FC København ikke længere kan købe FC Midtjyllands profiler.

Alt i alt, så er der lagt i ovnen til et brag af en kamp mellem FC København og FC Midtjylland, og du kan som sagt se kampen på nettet med live streaming!
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC København

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her