FC København
FC København
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
10. Sep 2017
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FCK - FC Midtjylland direkte på live stream 10.09

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard10. September 2017

FCK kan får det svært imod FC Midtjylland

Søndag eftermiddag byder på en stor kamp i Superligaen, når FCK-holdet tager imod FC Midtjylland, og du kan selvfølgelig se kampen på live stream! FC København har fået en dårlig start på Alka Superligaen, men med en sejr imod FC Midtjylland kan de bevæge sig imod toppen igen. Det bliver dog ikke så nemt, da de må undvære en lang række nøglespillere, og vi får formentlig nogle af de nye spillere i aktion for første gang. Det plejer at være gode kampe, når FCK og FC Midtjylland mødes, og vi forventer også en god fodboldkamp i Parken. Se FCK – FC Midtjylland direkte på live stream!

Ingen opbakning i Parken

Det bliver en meget specielfodbold, når FCK og FC Midtjylland mødes. Kampen bliver nemlig afviklet uden tilskuere, og dermed mister FC København meget af deres hjemmebanefordel. Straffen kommer som følge af tilskuerballaden i Brøndby i sidste måned.

I sidste sæson var de urørlige i Parken, men de første fire hjemmekampe i årets Superliga fortæller noget helt andet. De har spillet uafgjort med AaB, Hobro, AC Horsens, mens de slog SønderjyskE. Det ligner umiddelbart en langt mere lige kamp end det plejer at være, og FC Midtjylland kan sagtens tage point med hjem til Herning.

FCK mangler et halvt hold

Ståle Solbakken har store problemer med holdet op til denne kamp. De er endnu ikke kommet sig over salgene af de vigtige spillere, men derudover har de fået nogle profiler skadet. Erik Johansson og Federico Santander sidder ude med længerevarende skader, og Peter Ankersen har karantæne på grund af hans dumme udvisning imod FC Nordsjælland.

De har netop hentet Denis Vavro, Carlos Zeca og Martin Pusic, men det er tvivlsomt, hvorvidt de starter inde efter så kort tid i klubben. Sidstnævnte er blevet hentet hos dagens modstandere FC Midtjylland, og han ville elske at gøre det onde ved sin tidligere klub.

FC København skal snart have gang i sejrene, hvis de vil blande sig i guldkampen, men de får det svært imod FC Midtjylland. Se FCK – FC Midtjylland direkte på live stream!

Hvordan ender FCK – FC Midtjylland live stream?

FCK er selvfølgelig stadig favoritter, men det ligner en relativt lige kamp

**Vi tror på 2-1 til FCK.*’

Hold øje med

Benjamin Verbic, FCK og Alexander Sørloth, FC Midtjylland.

Hvornår kan du se FCK – FC Midtjylland live stream?

FCK – FC Midtjylland spilles søndag den 10. september kl. 16.00 i Parken, København.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC København

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her