FC København
FC København
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
1. May 2016
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FCK v FCM: Vil FC Midtjylland stoppe FC København på vej mod mesterskabet?

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 1. May 2016

FC København kan tage et afgørende skridt mod mesterskabet, hvis de vinder over FC Midtjylland og effektivt sætter mestrene på plads. Der er dog også en pokalfinale næste torsdag at tænke på, så der er meget på spil for københavnerne. Følg FCK v FCM live stream online!

FCK er ude efter hævn

Det kan blive en tak for sidst uppercut til FC Midtjylland, når FC København tager imod dem i Parken på søndag. Sidste år tog midtjyderne nemlig fusen på FCK og vandt det danske mesterskab, og dermed har FCK ikke vundet titlen siden 2013.

Det gør naturligvis ondt på de ambitiøse københavnere, som gerne ser sig selv som de bedste i landet, men det har haft svært ved at tackle de ambitiøse midtjyder, som ikke stikke op for bollemælk.

FCM har gjort det onde ved FCK

For to år siden vandt FC Midtjylland hele 5-1 over FCK i den anden kamp i foråret, og det kom Løverne sig aldrig over. De endte med at tabe mesterskabet til AaB, som var helt suveræne i foråret.

Sæsonen efter var FCM igen på spil med en sejr på 2-1 i Parken i august, mens de også vandt 2-0 i maj og dermed næsten sikrede sig mesterskabet.

Nu er det imidlertid Byens Hold, der står med nøglen til den Den Gyldne Port, hvor pokalen og en chance for at komme i Champions League ligger.

FCK i Champions League

FCK har prøvet at være i CL hele tre gange, og de er det eneste hold, der endnu har prøvet at gå videre fra den indledende gruppe.

I 2006 var man i gruppe med Manchester United, Benfica og Celtic, og selvom det lykkedes at slå både United og Celtic hjemme, så var det ikke nok til avancement.

I 2011 var man i gruppe med Rubin Kazan, FC Barcelona og Panathinaikos og via to sejre over grækerne, en over Kazan og en uafgjort hjemme mod Barcelona, kom FCK i ottendedelsfinalen, hvor Chelsea dog var for stor en mundfuld.

To år senere var man atter med, men det lykkedes kun at få et point mod Juventus hjemme og en sejr over Galatasaray med sig. De led også for første gang nogensinde et nederlag på hjemmebane i Champions League, da Real Madrid vandt 2-0 i Parken.

Hvornår kan du se FCK v FCM i Superligaen live online?

Kampen FCK v FCM spilles søndag d. 1. maj kl. 18.

Hvordan går det i FCK v FCM?

Nu skal de dog stikke drømmene om den fineste europæiske turnering et vist sted hen, for mesterskabet er ikke sikret endnu. Og et nederlag til FCM vil åbne kampen op for alvor. Vi tror dog, at FCK kan tage stikket, selvom Kasper Kusk er skadet og tipper 2-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC København

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her