FC København
FC København
vs
Esbjerg fB
Esbjerg fB
9. dec 2018
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FCK - Esbjerg: Live streaming og optakt til FCK - EFB

Torsten Hansen

Torsten Hansen 9. december 2018

Hvis du er ude efter at live streame Superliga-kampen mellem FC København og Esbjerg, så er der håb forude. Du kan både live streame FCK – Esbjerg med mobil, tablet og PC, og slipper dermed for at købe TV-kanaler blot for at se fodbold.

FCK og Esbjerg har fået vidt forskellige optakter til dagens kamp. FCK vandt hele 6-1 imod AC Horsens i sidste runde, hvor flere af de unge profiler slog igennem.

Omvendt tabte Esbjerg sæsonens største nederlag på hjemmebane imod AaB, som ellers har ikke været imponerende i denne sæson, og måske er heldet ved at vende for dem.

FCK skal beholde Superligaens førsteplads

FC København har lagt sig i spidsen af Superligaen med tre point ned til de danske mestre fra FC Midtjylland. Der resterer dog så mange kampe, at det forspring ikke betyder det helt store, og derfor er der pres på de to tophold hver gang, de går på banen.

I stort set hele efteråret har FC København spillet midtugekampe i enten Sydbank Pokalen eller Europa League, og det har selvfølgelig kostet en masse kræfter.

De har også haft en mindre skadeskrise med en del faste startere på sidelinjen, men som det ser ud i øjeblikket, så er det kun Viktor Fischer og Denis Vavro, der mangler.

Bredden i FCKs trup bør dog være mere end rigeligt til, at de kan slå Esbjerg på hjemmebane.

Esbjerg kunne ikke holde topplaceringen

Det ser ikke længere så godt ud for Esbjerg, som ellers har været imponerende gode siden salget af Anders Dreyer.

Deres nuværende femteplads er stadig mere end nogle i Esbjerg havde turde forventet inden sæsonen gik i gang, men noget tyder på, at de ikke holder den position ret længe.

Efter en længere periode med sejre og uafgjorte resultater, så har Esbjerg nu ikke vundet i de seneste fem kampe.

I sidste runde gik det helt galt, da Esbjerg tog imod AaB hjemme på Blue Water Arena. De tillod AaB et hav af chancer, og tabte fortjent 4-1.

Selvom de holdt stand indtil det 43. minut, så ændrer det ikke på, at præstationen var elendig, og de kommer ikke til at ende i top seks, hvis de fastholder det niveau.

Defensiven, som tidligere var nøglen til Esbjergs præstationer, virker slet ikke så sikker længere, og det kan koste dyrt i Parken.

Hvad bliver kampen?

Det ville være overraskende, hvis ikke FCK vandt kampen imod Esbjerg. De taber stort set ikke i Parken, selvom AC Horsens faktisk har hentet tre point derinde tidligere i denne sæson.

Vi regner med en klar FCK-sejr.

Hvornår live streamer man FCK – Esbjerg på nettet?

FCK – Esbjerg kan live streames søndag den 9. december kl. 16.00.
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC København

FC København

FC København er den mest vindende klub i dansk fodboldhistorie, og der er tusinder af fans, der følger Byens Hold, når de spiller i Parken eller rundt omkring i det ganske danske land. Læs denne

Læs mere om FC KøBENHAVN her

Esbjerg fB

De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider hold

Læs mere om ESBJERG FB her