FC København
FC København
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
12. jul 2020
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Sådan ser du FCK - Brøndby Online Live Stream

Torsten Hansen

Torsten Hansen12. juli 2020

Superliga-søndagen byder på Danmarks største fodboldkamp direkte fra Telia Parken, når FC København tager imod Brøndby IF, og du skal selvfølgelig live streame kampen online!

Normalt havde denne kamp været overværet af mere end 30.000 vilde fans, og atmosfæren til disse kampe plejer at være på internationalt topniveau.

Sådan bliver det dog ikke denne gang, hvor corona-restriktionerne i den grad går ud over kampens stemning, men selve spillet på banen bør blive underholdende.

FC København har haft en dårlig Superliga-sæson, og det sidste, de har brug for lige nu, er et nederlag til ærkerivalerne fra Brøndby hjemme i Telia Parken.

Brøndby har bestemt heller ikke haft en nem sæson, men deres spillermateriale er omvendt også væsentlig dårligere end FC Københavns.

Der står altid meget på spil, når FCK og Brøndby mødes, og det er sandelig også tilfældet denne gang.

Sparer Ståle Solbakken spillere?

Med tanke på det meget tætte kampprogram og de mange skader, som FC København har haft i denne sæson, så er der ikke noget at sige til, at nogle af FCK-spillerne er ved at være trætte.

På trods af en lang coronapause, så har spillerne stadig været tvunget til at være på fysisk topniveau igennem mange måneder, og sådan kan man ikke blive ved.

FC København har fortsat noget at spille for i Superligaen, da de skal holde AGF bag sig i kampen om sølvmedaljerne.

Man må formode, at spillere som Pep Biel og Mohamed Daramy fortsat kommer til at være nøglespillere på holdet ligesom, at FCK nok ikke tør bænke hverken Rasmus Falk eller Carlos Zeca på den centrale midtbane.

Man må formode, at FCK vil bytte lidt rundt på spillerne.

Brøndby håber angriberne er tilbage

Brøndby har slet ikke bredden i truppen til at skulle ændre på særligt mange positioner. Deres dårlige økonomi har medført flere spillersalg, som er blevet erstattet af ungdomsspillere.

Det blev yderligere besværliggjort, da Brøndby-truppen blev ramt af coronavirussen. Begge de faste angribere, Samuel Mraz og Simon Hedlund, blev testet positive, hvorfor de selvfølgelig ikke kunne være med til udekampen imod AaB, som blev tabt 0-2.

Siden har begge afleveret negative testresultater, men der er alligevel nogle regler for, hvornår man kan arbejde normalt igen.

Brøndby har leveret meget svingende præstationer igennem foråret, og det er meget svært at spå om, hvordan de kommer til at klare sig i Parken.

Vi skal helt tilbage til februar 2018 for at finde Brøndbys seneste sejr i Parken.

Hvad bliver FCK – Brøndby?

FC København skal være klare favoritter, og det ville være overraskende, hvis Brøndby får point med hjem fra Telia Parken.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC København

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her