FC København
FC København
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
25. maj 2017
17:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se finalen i DBU Pokalen via live stream 25.05.2017: FCK – Brøndby: Vildere end nogensinde!

Mathilde Miller

Mathilde Miller25. maj 2017

Sidste år var der tryk på i København, da Løverne og De Hviie mødtes i finalen i DBU Pokalen. Men i år bliver der noget helt anderledes vanvittigt, når FCK og Brøndby skal afgøre hvem af de to der skal vinde trofæet.

Du kan streame finalen i DBU Pokalen live imellem FC København og Brøndby i høj kvalitet. Det betyder at du ikke behøver at sidde klistret til dit TV, for at kunne live streame kampen, da det eneste du skal bruge er en telefon, tablet eller computer.

Så hvis du ikke har fået billet eller har lagt andre planer for flere måneder siden er der ikke grund til panik. I stedet kan du hygge dig i solen og streame FCK Brøndby live online**, når de spiller pokalfinale 2017.

Vildere end vildt

Vi er kommet til den del af året, hvor fodboldfans over hele kloden får vand i munden. Over alt skal de forskellige turneringer afgøres og naturligvis spilles der finale i DBU Pokalen Kristi Himmelfartsdag. Det er altid stort, når FCK og Brøndby mødes med denne her gang bliver det vildere end vildt – ja, måske den største fodboldkamp på dansk jord nogensinde.

Der er ikke nogen klubber i Danmark der er bare tæt på at have lige så mange fans FCK og Brøndby. At de to så oven i købet er rivaler, har du alle ingredienserne til en kamp af hidtil uset format i Danmark.

Det er kampen som alle fans skal se og kampen om alle fodboldelskere gerne vil se. 1998 stod de også overfor hinanden. Dengang vandt Brøndby med 4-1. Men man kan ikke sammenligne dengang med nu. Og den vildskab, man vil opleve som tilskuer vil være af en anden verden.

Virkeligheden er totalt anderledes. I 1998 var Brøndby i en liga for sig selv og var fortsat det store lokomotiv, når det handlede om udvikling og international succes. FCK har en ganske ung klub, som endnu ikke havde fået sit fodfæste og en veludviklet fanscene. Fans havde de til gengæld masser af i BIF, og til finalen i 1998 var der 30.000 klædt i gult på plads i Parken til en kamp, der var tæt på udsolgt. De 41.044 tilskuere fortsat har rekorden for en dansk pokalfinale.

Borgerkrig i København

DBU har været ude og sige, at de kunne fylde stadion to gange. Selvom de to klubber allerede har mødt hinanden fire gange i år, er denne noget helt specielt, da det bliver første gang nogensinde, at Parken vil have lige mange fans fra FCK og Brøndby.

Der kan meget vel opstå borgerkrig i den københavnske gader i timerne op til kickoff, men lad os håbe at fodboldfesten sejre, og vi får en legendarisk finale!

Hvordan ender FCK Brøndby live stream?

Det endte 1-0 til FCK, da de to mødtes d. 14. maj. Men det blev et af de mest velspillede opgør i mange år. Denne gang kan det nemt ende i mere krig end fodbold, og vi tror, at FC København vinder en smal sejr.

Vi tipper:

1-0 til FCK.

Hold øje med:

Andreas Cornelius, FC København og Hany Mukhtar, Brøndby IF.

Hvornår kan jeg se FCK Brøndby live stream?

Pokalen-finalen imellem FC København og Brøndby IF spilles Kristi Himmelfartsdag d. 25. maj kl: 17.00, Telia Parken, København.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC København

FC København

Se alle FCK-kampe med online live streaming og TV

FC København er blandt de mest populære hold i Danmark, hvorfor der selvfølgelig også er stor interesse for at se deres kampe. Hvis du

Læs mere om FC KøBENHAVN her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her