FC København
FC København
vs
Atletico Madrid
Atletico Madrid
15. feb 2018
21:05
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC København - Atletico Madrid live stream - Europa League

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard15. februar 2018

Live stream FCK - Atletico Madrid i Europa League

FC København og Atletico Madrid mødes i Europa League, og du kan live streame kampen på nettet. Det bliver virkeligt spændende at se FCK-holdet møde en af verdens bedste fodboldhold, og der er vel ikke nogle, der regner med, at danskerne går videre til næste runde i Europa League.

FC København har ikke gang i en særligt god sæson, men hvis de kunne skabe overraskelsen imod Atletico Madrid, så ville det nærmest redde deres sæson.

Der venter et møde med stjernespillere som Antoine Griezmann og Diego Costa på toppen, og FCK-forsvaret nok en hård kamp.

Se FCK – Atletico Madrid direkte på live stream.

FCK kommer til at forsvare målet

FC København kommer på en næsten umulig opgave, og det er de klar over. De skal spille deres allerbedste og Atletico skal have to store off-days før en kvalifikation videre i Europa League kan komme på tale.

Ståle Solbakken og FCK har dog en hvis erfaring i at møde store internationale klubber i Europa, og de har faktisk klaret det rigtigt flot hjemme i Parken. De har tidligere slået Manchester United og spillet uafgjort imod FC Barcelona, og i sidste sæson tabte de slet ikke på hjemmebane i hverken Champions League eller Europa League.

FCK spillede uafgjort imod Porto og Leicester, mens de leverede en fantastisk indsats imod Club Brügge, som blev slået 4-0. Derudover slog de Ajax i Europa League inden de blev sendt ud i Amsterdam, så Ståle Solbakken ved udmærket godt, hvordan man sætter sit hold op taktisk imod bedre modstandere.

Atletico-holdet er stjernespækket

Det er ikke hvilket som helst hold, FCK skal op imod. Atletico Madrid har været i Champions League-finalen i både 2014 og 2016, og de har været blandt Europas allerbedste hold i de seneste fem år.

De havde ikke den nemmeste sæsonstart, og de formåede ikke at gå videre i CL-gruppe med Chelsea, Roma og Qarabag. Det skyldtes i høj grad, at de ikke formåede at slå Qarabag, som i øvrigt slog FCK ud af CL-kvalifkationen, i deres to møder, og det har kostet dem dyrt.

På Atletico Madrid-holdet finder vi stjernespillere som Antoine Griezmann, Diego Costa, Koke, Yannick-Ferreira Carrasco, Saul Niguez og mange, mange flere. Det står i skarp kontrast til FCK-holdet, som vel kun har Viktor Fischer, der kan begå sig på internationalt niveau.

Udsolgt i Parken

Der er meldt om udsolgt i Parken, og det er en fantastisk nyhed for FCK og dansk fodbold. Sidst det skete var i 2013, da Real Madrid kom på besøg, og der var over 37.000 tilskuere ved den lejlighed.

Dermed kommer FCK til at få den opbakning, som de får brug for. Hvis Atletico-spillerne skal rystet, så kræver det et aktivt FCK-publikum.

Derudover ventes kampen at spilles i omkring 0 grader, og det er klart en fordel for FCK-holdet i forhold til Atletico Madrid-spillerne, som er vant til den sydlige varme.

Se Europa League-kampen mellem FC København og Atletico Madrid direkte på live stream. Live streaming er din måde at se fodbold på nettet.

Hvordan ender FC København – Atletico Madrid live stream?

Atletico Madrid er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men de kan sagtens få det svært i Parken, hvor FCK er notorisk gode.

Vi tror på 0-1 til Atletico Madrid.

Hold øje med

Viktor Fischer, FC København og Diego Costa, Atletico Madrid.

Hvornår kan du se FC København – Atletico Madrid live stream?

FC København – Atletico Madrid spilles torsdag den 15. februar kl. 21.05 i Parken, København.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC København

FC København

FC København er den mest vindende klub i dansk fodboldhistorie, og der er tusinder af fans, der følger Byens Hold, når de spiller i Parken eller rundt omkring i det ganske danske land. Læs denne

Læs mere om FC KøBENHAVN her

Atletico Madrid

Atletico Madrid er Spaniens tredje mest vindende klub, og de har millioner af fans verden over. De er blandt de bedste hold i verden, men det har ikke altid gået godt for Atletico, som i årtier h

Læs mere om ATLETICO MADRID her