FC Helsingør
FC Helsingør
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
6. Aug 2017
14:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Helsingør - FC Midtjylland live stream 06.08: FCM jagter medaljer i Superligaen

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 6. August 2017

Helsingør fik første sejr i Superligaen

Lørdag eftermiddag mødes FC Helsingør og FC Midtjylland i Superligaen, og du har muligheden for at se kampen på live stream. Oprykkerne fra Helsingør fik en meget vigtig sejr i sidste rundes kamp imod SønderjyskE, og FC Midtjylland har fundet sporet med to sejre i streg. Selvom FC Midtjylland er store favoritter til at hente de tre point, så er det ikke nemt at spille på det lille stadion i Helsingør. Samtidig kommer FCM direkte fra en hård Europa League-kamp imod Arka Gdynia, som uden tvivl har kostet kræfter. Se FC Helsingør – FC Midtjylland på live stream!

FC Midtjylland skal udnytte bredden

FC Midtjylland har i øjeblikket et meget tæt kampprogram, hvor de spiller Europa League-kvalifikation hver torsdag, og det koster naturligt nok en masse kræfter. Dog har Jess Thorup nogenlunde arbejdsforhold, da truppen er relativt bred, og han har to gode spillere til de fleste positioner.

Derudover har de brug for kontinuitet i forsvaret, hvor Kian Hansen undskylder det dårlige spil med for meget rotation og for mange skader. Hvis de holder på de store profiler som Paul Onuachu, så skal de nok ende i medaljekampen, hvor Lyngby sidste år hentede bronzen i Herning.

Midtjyderne er klart stærkest hjemme

FC Midtjylland-spillerne var glade efter 2-1-sejren over Randers FC i sidste uge, og de bruger meget energi på at fortælle om, at MCH Arena skal være et fort. Det har tidligere været et meget svært sted at spille, og måske kan det igen blive det. Midtjyderne har vundet satmlige hjemmekampe siden bronzekampen imod Lyngby i sidste sæson.

Til gengæld må man dog sige, at de har problemer, når de spiller på udebane. De tabte 3-2 i Gdynia i Europa League, og de blev smadret med 0-4 på Brøndby Stadion i første runde af Superligaen.

Forholdene i Helsingør kan også være en smule intimiderende for FCM-spillerne, som er vant til noget helt andet. Se den spændende kamp mellem FC Helsingør og FC Midtjylland på live stream!

Hvordan ender FC Helsingør – FC Midtjylland live stream?

FC Midtjylland er selvfølgelig store favoritter, men Helsingør er ikke nogen walkover.

Vi tror på 1-2 til FC Midtjylland.

Hold øje med

Mads Aaquist, FC Helsingør og Paul Onuachu, FC Midtjylland

Hvornår kan du se FC Helsingør – FC Midtjylland live stream?

FC Helsingør – FC Midtjylland spilles søndag den 6. august kl. 14.00 på Helsingør Stadion.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Helsingør

FC Helsingør

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om FC HELSINGøR her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her