Esbjerg fB
Esbjerg fB
vs
FC København
FC København
14. feb 2020
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Esbjerg - FC København Live Streaming Online 14.02.2020

Torsten Hansen

Torsten Hansen14. februar 2020

Kampen mellem Esbjerg fB og FC København kan live streames direkte på nettet! Superligaen er endelig tilbage efter en lang og kedelig vinterpause.

Den første kamp i foråret står mellem Esbjerg, som ligger næstsidste i Superligaen, og så de danske mestre fra FC København, som har overvintret på andenpladsen, fire point efter FC Midtjylland.

Der er dermed tale om top imod bund, men det er langt fra givet, at FC København vinder i Esbjerg.

Man ser ofte, at holdene kan være en smule svingende efter mere end to måneder uden betydende kampe.

Derudover, så har begge mandskaber nogle nye spillere med, som givetvis kommer til at få en rolle allerede i den første kamp.

Se Esbjerg – FCK med live stream!

Esbjerg har været aktive i vinduet

Esbjerg skuffede fælt i efteråret. De forsvarende bronzevindere røg direkte ud af Europa League-kvalifikationen uden at score et mål, og de formåede kun at hente 13 point i de 20 kampe i efteråret.

Omvendt har der været positivt nyt udenfor banen, hvor de for første gang i flere offentliggjorde et positivt regnskab. Derudover har en lokal investor smidt en stor sæk penge i klubben, hvorfor de har været i stand til at hente nogle forstærkninger før den utroligt vigtige forårssæson.

De har valgt at leje hele fem spillere. Det drejer sig om Søren Reese fra FC Midtjylland, Ante Erceg fra Brøndby, Rafal Kurzawa fra Amiens, Franz Brorsson og så Vito Mannone i Reading.

Derudover har de byttet Jesper Lauridsen væk fra Kevin Conboy, hvilket umiddelbart ikke bør svække holdet.

De har solgt Mark Brink, og udlejet nogle reserver, men det bør være et fostærket Esbjerg-hold, vi ser i foråret.

Det skal også nævnes, at Esbjerg bestemt ikke havde marginalerne med sig, og med lidt held kunne de sagtens have haft nogle flere point end de 13, der står i tabellen.

FCK er stadig ramt af skader

FCK-holdet har ligeledes handlet ind. Ragnar Sigurdsson er hentet tilbage til klubben, hvor han skal være med til at aflaste Victor Nelsson og Sotirios Papagiannopoulos, som har spillet stort set alle kampe, da Andreas Bjelland fortsat lider af mange skader.

Derudover er Mikkel Kaufmann blevet hentet i AaB, men han har været småskadet i opstarten, og ventes ikke at få en stor rolle med det samme.

Dame N’Doye har været på skånekost henover vinteren, så han bør heller ikke være i topform. Jonas Wind, Nicolai Boilesen og Robert Mudrazija, så Ståle Solbakken må fortsat undvære en række vigtige spillere.

Hvad bliver Esbjerg – FCK?

FCK skal være klare favoritter, men det kan sagtens blive en besværlig kamp, da det er den første, betydende kamp i lang tid og Esbjerg har meget at bevise.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Esbjerg fB

Esbjerg fB

De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider hold

Læs mere om ESBJERG FB her

FC København

FC København er den mest vindende klub i dansk fodboldhistorie, og der er tusinder af fans, der følger Byens Hold, når de spiller i Parken eller rundt omkring i det ganske danske land. Læs denne

Læs mere om FC KøBENHAVN her