Esbjerg fB
Esbjerg fB
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
16. maj 2016
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Esbjerg fB v Brøndby IF: Brøndby skal bruge en sejr, hvis de skal holde liv i drømmen om bronze.

Mathilde Miller

Mathilde Miller16. maj 2016

Brøndby IF er fortsat inde i kampen om bronzemedaljerne. Men skal de holde fast i målsætningen, kræver det en sejr over Esbjerg fB i weekendens udebanekamp. Du kan streame opgøret Esbjerg v Brøndby live online!

tilbage til dyderne

Forud for kampen i Randers havde Auri Skarbalius krævet mandsmod og klassiske dyder.

- Vi skal fortsætte med den energi, vi havde mod FC Nordsjælland. Vi skal igen ud og vise klubbens værdier, siger Auri til klubbens hjemmeside.

En af klubbens helt store udfordringer, har været, at det har været for nemt at spille imod BIF, da spillerne er faldet som fluer, hvis man har gået en anelse til dem.

Holdt hovedet koldt

Til en vigtig kamp er det som regel vigtigt, at alle forberedelserne går som planlagt. Spillerne sætter sig ind i bussen, tager hovedtelefonerne på og lader op med enten Rage Against the Machine eller Rasmus Seebach i ørene. Hvad end der virker.

På grund af forsinkelser, der skyldtes et trafikuheld på motorvejen, var Brøndby først så sent i Randers, at kampen måtte udskydes. Ikke lige det man går og drømmer om, når kravet er en sejr.

Men de blå/gule holdt koncentrationen og fik de tre point med hjem.

Første mål blev sat ind på et indlæg af Rodolph Austin, hvor David Boysen til at sparkede Brøndby på 1-0.

Boysen var også med i Brøndbys andet mål. Denne gang var han manden bag et godt indlæg til den 19-årige Daniel Stückler, der satte hovedet på og forvandlede stillingen til 2-0 til Brøndby. Det var i øvrigt første gang, at den unge angriber havde fået valget fra start.

Fire finaler på stribe

De tre point betyder, at BIF holder snor de øverste placeringer. Der er fire runder tilbage af årets Superliga. De fire kampe bliver fire finaler på stribe for Drengene fra Vestegnen, hvis de skal leve op til den målsætning, som bestyrelsen har sat op for dem. Målet er bronzemedaljer, men her er de i skarp konkurrence med både AaB og FC Midtjylland.

Som tingene ser ud nu, er der et enkelt point op til både Ulvene og AaB, så BIF har altså ikke råd til pointtab og dumheder. Der er fire kampe, der skal vindes – fire finaler, ellers er bronzen væk.

Mange scorer mål

Det har ved gud ikke altid været kønt, men tre sejre i fire kampe er lige akkurat nok til at holde snuden oven vande og drømmen om medaljer og Europa League i live.

Samtidig er det interessant, at det er de nye spillere på holdet, der har scoret. Mens Teemu Pukki fortætter med at skyde blden alle andre steder hen end i kassen, har Kamil Wilczek stået for tre af de seks scoringer, man har lavet, men Durmisi også har fundet netmaskerne. Der er altså mange som byder sig til i rollen som målscorer.

Auri’s mission om at bringe Brøndby tilbage til dyderne fra dengang, hvor holdet var en reel magtfaktor i dansk fodbold ser umiddelbart ud til at have virket.

Det er også god gammeldags fight, der skal hente tre point med hjem fra turen til Esbjerg. De seneste to gange, de har mødtes, er det endt med et point til hver. Det vil ikke være nok for Brøndby denne gang!

Vi tipper:

Vi tror, at Brøndby vinder 2-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Esbjerg fB

Esbjerg fB

De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider hold

Læs mere om ESBJERG FB her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her