Danmark
Danmark
vs
Skotland
Skotland
1. Sep 2021
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

VM-Kvalifikationen: Se Danmark - Skotland Online | Live Stream & TV

Torsten Hansen

Torsten Hansen 1. September 2021

Se Danmark – Skotland! Du kan se Danmarks Landskamp i VM-kvalifikationen imod Skotland i TV og med Online Live Streaming! Vi anbefaler live streaming, da det er både nemmere og billigere.

Danmark spiller onsdag aften den fjerde kamp i VM-kvalifikationen, når vi tager imod Skotland hjemme i Parken i København.

Selvom Danmarks landshold har tabt de seneste to landskampe imod Skotland, så er vi på nuværende tidspunkt langt stærkere, og det vil faktisk være decideret skuffende, hvis ikke vi henter de tre point.

Danmark har fået den perfekte start på VM-kvalifikationen med tre sejre, men det kan lynhurtigt blive spændende, hvis vi taber onsdagens landskamp.

I forhold til de seneste VM-kvalifikationskampe, som blev spillet i foråret, så mangler vi flere store profiler, og vi kan ikke tillade os at undervurdere Skotland, som trods alt kommer med Premier League-spillere på flere positioner.

Danmark skal bygge videre på den fantastiske start

Vi har spillet tre af de 10 kampe i VM-kvalifikationen. Danmark var ganske heldige med lodtrækningen, men vi har klaret det til perfektion indtil videre.

Danmark lagde ud med at besejre Israel 2-0 på udebane, hvorefter vi smadrede Moldova med 8-0 i Herning.

Efterfølgende skulle vi spille gruppens nok sværeste kamp på udebane imod Østrig – til vores held uden tilskuere.

Første halvleg var ganske lige, men Danmark kørte dem midt over efter pausen. Takket været to kasser af Andreas Skov Olsen samt en af Joakim Mæhle og Pierre-Emile Højbjerg vandt Danmark 4-0.

Med 14-0 og ni point, så har Danmark de klart stærkeste resultater af samtlige hold i VM-kvalifikationen.

Siden disse kampe har vi som bekendt spillet EM i Fodbold, hvor vi ligeledes beviste, hvor meget kvalitet, der er på Danmarks landshold.

Det blev ganske vist til et exit efter semifinalenederlaget i England, men vi kan stadig være meget stolte af vores landshold.

Skotland skuffede ved EM

Med et befolkningstal meget tæt på Danmarks og en stor fodboldkultur, så burde Skotland være på niveau med Danmark, men sådan er det langt fra.

Skotterne var dog også med til EM-slutrunden, hvor de også nød godt af hjemmebanefordelen på Hampden Park i Glasgow.

De var uheldige med lodtrækningen, og var på forhånd ikke spået mange chancer imod England, Kroatien og Tjekkiet, men de overraskede godt nok heller ikke.

Skotland tabte 0-2 imod Tjekkiet, fik 0-0 imod England, og tabte så 3-1 imod Kroatien, så det blev til et hurtigt exit fra gruppespillet.

Sådan ser du landskampen Danmark – Skotland live: TV og Streaming

Du kan live streame Danmark – Skotland på Discovery+, som har rettighederne til Danmarks landskampe i VM-kvalifikationen.

Derudover sendes landskampen i TV på Kanal 5.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Skotland live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her